Löfven startar konsultverksamhet

Sverige tidigare statsminister, Stefan Löfven ger sig nu in i den privata sektorn när han startar egen verksamhet som ska hålla på med konsultverksamhet.

Efter att ha avgått som Sveriges statsminister, riksdagsledamot och Socialdemokraternas partiledare, har Stefan Löfven belönats med poster inom FN och ordförandeskapet för Europeiska socialdemokratiska Partiet.

Nu har han, tillsammans med hustrun Ulla, startat aktiebolaget Sorvage AB som ska syssla med konsultverksamhet. Företaget ska bedriva ”konsultverksamhet inom föreläsningar, tal, affärs-, organisations- och verksamhetsutveckling samt äga och förvalta värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet”, rapporterar SVT.

Med tanke på hur uselt han skötte Sverige, vilket fått flera personer, däribland Jimmie Åkesson, att utnämna honom till ”Sveriges sämsta statsminister”, återstår det att se hur kapabel han är att bedriva denna näringsverksamhet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter