Malone: Covid19 var ett biovapen och nya är under utveckling

Denna vecka utlämnades dokument som utvisar de infernaliska målen för den virusforskning som bedrevs i det USA-finansierade institutet i Wuhan. ”Detta är biovapen”, säger en framstående forskare.

Det tog ett år och tre månader för Judicial Watch att få ut de 522 sidorna dokument om utvecklingen av coronaviruset. Dokumenten är ansökningshandlingar som inlämnats till amerikanska National Institute of Health (NIH). Ansökaren var den obskyra organisationen Eco Health Alliance, som delvis är finansierad av amerikanska skattepengar.

Ansökningarna gällde skattefinansierade bidrag till organisationens forskningsprojekt i Wuhan Institute of Virology (WIV) i Kina. De belopp som framgår av dokumenten är relativt små för den omfattande och avancerade forskning som bedrivits, totalt mindre än fem miljoner dollar. Det har länge varit uppenbart att privata finansiärer legat i bakgrunden och stått för det mesta av kostnadrna för utvecklingen av det som senare kom att kallas covid-19.

Bill Gates i bakgrunden

Forskningsprojektet inleddes 2014 och de nya dokumenten visar att utvecklingen följdes i detalj av den amerikanske hälsochefen Anthonty Fauci, samt representanter för Bill Gates. Den sistnämnde är den störste finansiären av Eco Health Alliance och skötte samarbetet med den kinesiska regeringen. Ur e-postmeddelanden i det släppta materialet framgår att Gates hjälpte kinesiska representanter att bli invalda i ”viktiga internationella styrelser”, med syfte att gynna kinesisk läkemedelsexport.

Microsoft-grundaren håller för närvarande en låg profil beträffande epidemier och vacciner, framförall vad gäller vaccinskador. Gates har för dagen siktet iställd på annan genmanipulation – nämligen genmodifierad mat. Framförallt majs har den besynnerlige filantropen sedan barnsben ett personligt förhållande till, försäkrar han i en video på Twitter.

Dödsoffren för den nyligen avslutade pandemiövningen kan, enligt Dr. Robert Malone, räknas i tiotals miljoner. Gates fonder och företag var aktiva både i skapandet av det ursprungliga viruset och i produktionen av de injektioner som, enligt bedömare, kostat lika många människoliv som den sjukdom som de skulle skydda mot.

Max smittsamhet, max dödlighet

Syftet med den forskning som Eco Health Alliance bedrivit i Kina är att, med djurvirus som utgångspunkt, skapa nya sjukdomar bland människor. Detta framgår på flera ställen ut dokumentets brödetext.

Dr. Robert Malone hänvisar till textstycken på sidorna 195 (pdf-dokumentets numrering), 197 och 275. Utgångsmaterialet är covidvirus från fladdermöss och andra djur och Middle East Respiratory Syndrome (”MERS”). Ett av målen var att skapa en ”infektiös klon av fullängds MERS-CoV, konstruerad med omvänt genetisk metod”.

Skärmdump från Dr. Robert Malone:s Substack-artikel om dokumentet från Eco Health Alliance.

Enligt Dr. Robert Malone är virus av typ MERS-CoV inte särskilt smittsamt men extremt farligt. Under 2012 års utbrott fanns det cirka 2 500 kända fall och 800 dödsfall – en dödlighet på 31 procent.

Dokumentet innehåller avsnitt med referenser till att skapa nya virusvarianter med hög dödlighet som manipuleras på olika sätt och länkas ihop med varianter med stor smittsamhet.

In Year 3, we successfully isolated Rs4874 from the single fecal sample. Using the reverse genetic system we previously developed, we constructed two chimeric viruses with the WIV1 backbone replaced with the S gene of Rs7327 and Rs4231, respectively.

Eco Health Alliance rapporterar stolt på sidan 253: Med djurvirus från ett enda avföringsprov som råvara konstruerade man två genmodifierade virusvarianter.

Rubriceringen ändrades – men inte forskningen

I sin anslagsansökan för 2020-2025 ändrade EHA ordvalet i dokumentets ”Mål 3”, där så kallad ”gain-of-function”, ingår. Enligt Dr. Robert Malones analys av den nya texten handlar det om precis samma sak som det gjorde fram till 2019, bara i något mer beslöjade ordalag.

Att den besynnerliga organisationen fortsätter sin infernaliska utveckling i samma stil bekräftas av en titt på deras egen hemsida, där de bemöter anklagelser om att de skulle ägna sig åt ”gain-of-function”-forskning. Bemötandet är rent ordklyveri. Av allt att döma är männen bakom EHA än idag aktiva med att få fram det ”idealiska” viruset för att skada mänskligheten – med den avvägning av smittsamhet, inkubationstid och dödlighet som ger den största andelen dödsoffer.

Vilket virus funkar bäst? Grafik från Eco Health Alliance bidragsansökan till amerikanska hälsoministeriet.

”Historiens största massmord”

Dr. Robert Malone avfärdar i en artikel på Substack de påståenden som inledningsvis spreds av massmedia – att ”kinasnuvan” skulle ha haft sitt ursprung på en djurmarknad i Wuhan. Att detta virus, av alla tusentals djurmarknader i vår värld, skulle råkat spridas från just den marknad, som är belägen ett stenkast från ett världsledande biovapenlaboratorium där exakt sådana virus utvecklades, är ett påstående som utmanar löjet.

Och att ryktet påstod att viruset, av alla djur, kom från just fladdermöss, det djur som laboranterna i WIV framförallt koncentrerade sig på, gör saken närmast komisk.

Malone ställer sig tveksam till ”andrahands-försvaret” att viruset slapp ut av misstag:

Enligt de 552 sidorna var Wuhan Institute of Virology så säkert, det fanns försäkringar om detta och anläggningarna inspekterades aldrig av den amerikanska regeringen. Risken för att muterade virus skulle fly laboratoriet diskuterades aldrig ens i riskerna med att genomföra denna forskning. Om laboratoriet var så säkert, måste man då inte överväga om mutantviruset möjligen släpptes avsiktligt?

Avsiktligt eller oavsiktligt släppt: Tillverkning, eller ens underlättande av tillverkning av biologiska stridsmedel är både förbjudet och straffbart. Att utsätta oskyldiga människor för en allvarlig risk är i princip alltid förbjudet och uppsåt att döda behövs inte. I de flesta länder är det exempelvis straffbart att köra bil i berusat tillstånd, av samma skäl. Om man dessutom skulle råka köra över någon blir straffet mer kännbart.

Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att det hela utmynnade i 760 000 000 ”fall” av covid-19, vara 7 miljoner dödsfall. Enligt Dr. Malone, som länkar till Wikipedia, finns inget historiskt massmord som kommer i närheten av Covid-19. Och detta utan att räkna offren för de experimentella injiceringar som följde på ”kinasnuvan”, de så kallade ”vaccinerna” som Frihetsnytt flera gånger har rapporterat om.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Om nu Covid 19 har existerat överhuvudtaget i den form som påstås och på det sätt ”den marknadsfördes ”.
    Forskning av / för biologiska ting förekommer och många av resultaten kan givetvis användas eller ”missbrukas” som vapen som allt annat som hanteras av människor !!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter