Malone & Larsson om svartmålning och tabubeläggning

”Det är bara vapen för att bekämpa oss som vill berätta sanningen”

Frihetsnytts Tobbe Larsson rapporterade från Läkaruppropets konferens i helgen och det mest bestående intrycket tycktes doktor Robert Malones tal göra. Här berättar han varför.
Vad tycker du om konferensen så här långt?

– Jag tycker den har varit helt fantastisk. Jag är mycket positivt överraskad. Jag tänkte mig att det mer skulle handla om konsekvenserna av pandemin och vaccineringen och att den som lyssnar får dra sina egna slutsatser om exempelvis vilka som ligger bakom, hur de har gått tillväga, men när man lyssnar på de som föreläser, bland annat Robert Malone – han talar ju faktiskt om som det är. Det vill säga psykologisk krigföring. Det är ganska radikalt faktiskt. I och med att han är den han är, en välutbildad och mycket förtroendeingivande person, så är det klart att man får sig en och annan tankeställare.

Ja Robert Malone talade ju inte så mycket om det medicinska utan nämnde den 5:e generationens krigföring. Det var lite förvånande, vad säger du om det?

– Ja man kan säga att det han pratar om är egentligen en konsekvens av en bok som heter Art of War om kriget som skrevs för nästan 2 500 år sedan av Sun Tzu. Han nämnde den boken i sin föreläsning. Hur de helt enkelt arbetar osynligt, underjordiskt. Man vet egentligen inte vilka det är som står bakom det här eller riktigt vad de har för mål och hur de arbetar. Men lite avslöjade ju Robert Malone, hur de använder sig av att anklaga ledande personer i motståndsrörelsen mot globalismen – New World Order, eller vad man ska kalla dem. Man utmålar då ledande motståndare mot det här som infiltratörer för att skapa splittring. Man använder sig av metoder som inte hör hemma i en demokratisk värld. Det är fula metoder.

Han påpekade ju också det här med att hålla ihop.
Doktor Robert Malone på pressträffen under
Läkaruppropets konferens. Foto: Frihetsnytt

– Ja det är en sak som jag, och en del andra, har pratat mycket om. Jag tror att det är jätteviktigt att en sådan person som han säger det här. Man blir ju aldrig profet i sitt eget land, men jag tror att många svenskar kommer lyssna på Malone att vi måste hålla ihop.

– Jag själv började studera det för över 15 år sedan. Vi har ju varit ganska fokuserade på problemen som orsakats av de här makthavarna och väldigt lite på hur de jobbar och vad de har för mål. Men det börjar bli skillnad nu. Man pratar mycket om World Economic Forum och vad de har för agenda, hur de jobbar. Du gjorde ju själv en intervju med Hans Erixon där han på ett väldigt förnämligt sätt beskrev den här organisationen. När han beskrev det här i din intervju, som för övrigt var fantastisk, då är det lite som att titta på en James Bond-film. Det är svårt att skilja verklighet från fiction. Man måste verkligen nypa sig i armen ibland och vara noga med källor så att man inte luras in i något. Men det verkar ju som att det mesta av det här är relevant och trovärdig information.

Vi ska inte lyssna på den här stämplingskulturen som vi har – guilt by association, svartmålning och tabubeläggning,
för det är bara några av deras vapen för att bekämpa oss som faktiskt bara vill gå ut och berätta sanningen för folket.

Tobbe Larsson
Både SVT och Dagens Nyheter har ju gått ut och försökt förmildra den roll som vissa påstår att World Economic Forum har genom att nästan förlöjliga de som tror att WEF styr. Vad tror du att pressen kommer skriva om den här konferensen i efterhand?

– Det är svårt att säga men jag tror inte att de kommer skriva någonting. De har ju kört med tystnad, vilket är steg ett, men nu har det här blivit en rörelse som har växt och växt och som inte stannar upp, och då är man tvungen att börja beskriva de här människorna som faktiskt ser och informerar om det här som konspirationsteoretiker, högerextremister och galningar, så det är ett naturligt steg när man blir framgångsrik.

– Jag tror att det kommer bli ännu mer hets mot oliktänkande. Det har vi ju sett inom många frågor, inte bara inom vaccinhetsen och covidkampanjen utan vi har sett det kring de som har kritiserat invandringen. De har blivit kallade rasister. Människor som har tagit upp att det kanske inte finns ett klimathot som etablissemanget beskriver, de har blivit utmålade som foliehattar de också.

– Och det finns en mängd olika frågor där man från medias sida, på ett nästan läskigt samkoordinerat sätt, stämplar människor som kommer med relevant och bra information som hemska och dåliga människor, ser till att de förlorar jobb och blir uteslutna ur sina gemenskaper. Så det är bara en strategi, men jag märker att vi växer nu. Och jag hoppas verkligen att alla förstår att vi inte ska lyssna så mycket på de som säger att folk är kontrollerad opposition. Vi ska inte lyssna så mycket på den här stämplingskulturen som vi har – guilt by association, svartmålning och tabubeläggning, för det är bara några av deras vapen för att bekämpa oss som faktiskt bara vill gå ut och berätta sanningen för folket.

Tror du i och med den här konferensen och bland annat Robert Malones tal, att det blir som ett startskott för saker att sakta men säkert börja förändras i en positiv riktning?

– Jag tror inte att det är ett startskott, jag tror det började mycket tidigare. Den här kampen har pågått i många år – 40-50 år. Det första stora steget togs faktiskt på Svenska Bok- & Mediemässan, den alternativa, och det var att samla så många människor och känna den härliga känslan – det var startskottet, tycker jag. Det här är bara en fortsättning och jag hoppas vi ska få fler sådana här stora konferenser och mötesplatser där vi alla kan träffas.

– Vi måste lära oss att vi är toleranta mot människor med andra åsikter än våra egna och det är därför vi ska vara väldigt observanta mot människor som försöker säga till oss att man inte ska prata med den eller den personen eller mediekanalen, och att man inte ska umgås med vissa eller som utmålar personer för något de inte är. Jag tror att vi börjar lära oss det här nu, åtminstone har vi påbörjat den processen att reagera på sånt med kraft.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter