Manifestation 29 april

Detta är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Lördagen den 29 april anordnas en manifestation 13:00 i Eskilstuna på Fristadstorget. Följande är en insändare och nedan information är direkt, oredigerat skribentens.

Det är mycket som är fel i vårt samhälle. De senaste årens lögner, manipulation och utpressning när det gäller den påstådda coronasmittan och de skadliga så kallade vaccinerna har verkligen ställt saker på sin spets. Fler och fler börjar nu öppna ögonen och se vilka som egentligen styr vårt samhälle. En korrupt allians av banker, storföretag och regeringar håller varandra om ryggen och ljuger för oss om precis allt. Naturmediciner är förbjudna medans kemiska piller och sprutor som i själva verket gör oss sjuka pushas av läkare för minsta hälsoproblem. 

Vi betalar över hälften av det vi tjänar i skatt, inklusive dolda avgifter som vi inte tänker på. Hela det ekonomiska systemet är korrupt och designat för att hålla oss i lydnad, vi ska bara ha precis så mycket så att vi klarar oss och inte protesterar. Bankerna trycker pengar som de vill, och även inflation är en slags beskattning där de ser till att alltid ha den största biten av kakan. Vi 99 procent av folket drar alltid det kortare strået. De försöker söndra och härska genom att dela upp oss i olika grupper som ska hata varandra, höger och vänster, olika etniciteter, åsikter och så vidare men det finns bara en kamp och det är folket mot eliten. Vi måste alla komma samman och visa vad vi tycker!

NATO är en krigshetsarorganisation som tjänar pengar och makt på krig. Återigen är det vi vanliga människor som ska dö för deras sjuka agenda. De påstår att vi i Sverige behöver vara med i NATO för vår säkerhets skull, men i själva verket är det genom att gå med som vi gör oss själva till en måltavla. Media pumpar ut ensidig propaganda där ett medlemskap framställs som enda lösningen, och vi ska önska död åt andra människor och skicka vapen till kriget. Svenska pensionsfonder är tungt investerade i vapenindustrin. Ta ställning för fred och frihet på riktigt!

Vi kommer också att belysa statens maktmissbruk när det gäller LVU (Lagen om vård av unga). Det förekommer så mycket korruption och övergrepp, och familjer splittras av socialtjänsten. Fosterhemmen är vinstdrivande och ofta sämre än det hem barnet kommer ifrån, och din frihet ligger i händerna på inkompetenta och lättkränkta handläggare. Det är dags att folket vaknar och inser att staten är en maffia!

Vi ska hålla en manifestation där vi belyser lögner och korruption, men även blickar framåt och förenas i glädje och medvetenhet. Glädje över den nya tidsålder som nu är på väg när fler och fler vaknar upp! Frihet, medvetenhet och sanning! För att veta mer, besök SWEDENFREE.COM

Skribent: Arrangörerna, Swedenfree.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter