Med pannben och tro kommer vi krossa finanseliten

Jag bor en ganska bra bit ifrån mitt jobb så varje morgon precis innan sex sätter jag mig på tåget mot Stockholm. Jag brukar passa på att jobba för att göra något produktivt av de 40 minuter som tåget ändå tar. Men igår träffade jag en man som skulle ge mig så mycket positiv energi – och det visste jag inte innan.

Mannen var kanske 55 – 60 år gammal och satt i militäruniform i ett av dessa säten som man kan sitta fyra stycken vid, två på ena sidan och två på andra med ett bord emellan. Jag behöver ett bord för att kunna jobba så jag satte mig där.

Vi började prata ganska direkt och efter en kort stund kom vi in på vad som driver en människa. Utifrån sin militärbakgrund berättade han att den viktigaste egenskapen han identifierat är pannben. Att ha ett pannben är det som får en person att ge det lilla extra i varje liten uppgift, förmågan att aldrig ge upp. Att hur jobbigt, hopplöst eller mörkt något än är så fortsätter man mot målet.

Detta kunde jag verkligen förstå och är något jag kallar en vinnarskalle. Den egenskapen är inte bara viktig inom det militära utan minst lika viktigt privat men även i arbetslivet. Vill du lyckas med något måste du fortsätta hur jobbigt det än är.

Men det som verkligen fick mig att fyllas av positiv energi var inte det.

Det är aldrig över förrän du tror att det är över

Mannen berättade även om kriget. Hur krig bedrivs, vilka faktorer som är viktiga och vad som behövs för att överleva. Det som satte spår i mig var när han sa:

”Kriget är förlorat när du ger upp. För den enskilda soldaten finns det inget viktigare än att hela tiden kämpa med all sin kraft för att vinna. För befälen är det viktigaste att få soldaten att verkligen helt genuint tro på att vi kommer att vinna kriget. Tar du bort tron på att det är möjligt, så försvinner hoppet och kämpaglöden och då dröjer det inte länge förrän kriget är förlorat”

Han berättade även att fienden hela tiden kommer att sprida propaganda som ska få oss att tappa tron. De kommer att försöka pumpa oss fulla av defaitism och hela tiden berätta om att det är kört. De kommer att måla upp sig själva som starka, hur bra det går för dem och hur mycket vapen och manskap de har kvar. Fienden kommer med all sin makt få soldaten, folket och hela samhället att tro att det är kört.

Finanseliten vill att du ska tro att det är över

Dessa ord satte verkligen pricken över i:et. Idag matas vi av att det är kört, att finanseliten är oerhört mäktig och att de har haft makten i flera hundra år. Hela tiden matas vi av nyheter hur sjukt allt är, hur våra friheter i princip är helt borta och att det är omöjligt att ta tillbaka dem. Vi läser om hur svaga och feminina männen har blivit där de inte längre kan stå upp för sig själva, sin kvinna och sin familj. Vi matas fulla av hur alla kvinnor har blivit feminister, fullproppade av hat mot män, att i princip alla kvinnor blivit psykfall och att det är lika bra att leta efter en fru i Thailand, för de vet i alla fall hur en riktig kvinna skall vara.

Den propaganda vi utsätts för varje dag är kopiös och idag finns det knappt någon kvar som tror att det går att få tillbaka ett friskt, sunt och fritt samhälle. Det har till och med gått så långt att folk pratar om att flytta utomlands eller bosätta sig i en stuga på landet för att vänta ut krisen i hopp om att inte behöva utsättas för problemen.

I princip varenda en av de som inser problemet i samhället tror inte på att det kan bli bra, att det går att förändra samhället igen. Och enligt militären så är det just detta som en fiende vill uppnå. Har vi ingen tro så kan vi inte vinna.

Det kanske är så att finanseliten vill att vi ska tro att det är kört. För vad är vi för hot mot deras makt om vi inte ens tror att det går att ändra, än mindre försöker att göra något.

Vi kommer att vinna!

Varje dag ser vi att det går att ändra samhället och bryta finanselitens makt. Ett exempel är att Elon Musk köper Twitter och lovar att återinföra yttrandefrihet. Tidigare har Twitter blockerat otaligt många som använt sin yttrandefrihet. Detta kan fullständigt förändra hur sociala medieplattformar jobbar. De andra medierna kan tvingas återinföra yttrandefriheten för annars finns risken att användarna överger deras plattformar och istället använder Twitter.

Vi kommer att vinna men först måste vi återfå tron. Det finns miljontals människor i Sverige som vet att det går åt fel hål. Det såg vi senast i riksdagsvalet där den nuvarande regeringen tog makten på frågor så som trygghet. Det finns hur mycket potential som helst att vinna. Jag är helt säker på att alla dessa människor kan enas under friheten och tänk vad som händer då? Vi skulle på nolltid ändra om hela samhället!

Som militären sa till mig måste vi få pannben och en tro. Vi måste bli vinnare med ett rejält pannben som bara kämpar och kämpar hela tiden oavsett vad vi ställs inför. Vi måste återfå hoppet i våra hjärtan. Vi måste tro att det verkligen går att förändra – för det går att förändra.

Föreställ dig att alla de som röstade på regeringspartierna (miljontals människor) enas under friheten, skaffar sig ett rejält pannben och verkligen tror på att vi kan förändra samhället. Tänk dig den bilden. Återfå din egen tro och sprid den till andra.

Vi kan och vi kommer att vinna.

Skribent: Robert Eriksson

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter