Medietystnad: Stora frihetsdemonstrationer i flera länder

Under och efter helgen hölls ett stort antal frihetsdemonstrationer Tyskland och Nya Zeeland, två länder som varit hårt styrda under de globalistiska konspiratörers tvååriga lydnadstränings-experiment.

Svensk koncernmedia är kräsen när det gäller vilka demonstrationer man berättar om för sina läsare och tittare. En demonstration i El Salvador, mot införandet av bitcoin som legal valuta – som av bildmaterialet att döma utgjordes av cirka 10 personer – fick vi läsa allt om i världspressen. Folkliga protesterna med miljoner deltagare i våra egna länder saknar däremot helt nyhetsvärde. Under veckans första dagar, (i stort sett varje vecka), sipprar bilder och berättelser ut via Telegramkanaler om helgens och måndagens begivenheter. Nedan följer några filmer ur dagens skörd.

I Nya Zeelands huvudstad Wellington hölls en protest som leddes av BrianTamaki. Att döma av smädelserna i den globaliststyrda informationssajten Wikipedia är Tamaki en kristen poliker.

Tysklands frihetsrörelse har upplevt en rad splittringar efter myndighetstrakasserier och förtalskampanjer mot de ledande företrädarna. Under etiketten Freedom Fighters har man nu omgrupperat och undviker att ha några talesmän. I denna upplaga av frihetsrörelsen sänds försonliga signaler mot överheten, exempelvis genom att låta antifascister visa upp sig med sina övertrukna hakkors som del av demonstrationen. Filmen är från Nürnberg i måndags.

Även denna demonstration är från i måndags, under etiketten Freedom Fighters. Staden är Heidenheim.

Denna film togs i Chemnitz i måndags. Parollen är Sanning – Frihet – Fred. Fanorna är från kungariket Sachsen, som existerade mellan 1806 fram till nederlaget (eller åtminstone kapitulationen) 1918.

Ytterligare en bild från protesterna i Nya Zeelands huvudstad, här utanför parlamentsbyggnaden.

Ytterligare Freedom Fighters från i måndags, denna gång i Oldenburg.

Återigen från protesterna i Wellington. Denna film kommer uppenbarligen från en TV-kanal – men inte någon västerländsk sådan att döma av vinjetterna.

Tysklands jordbruksdepartement omringat av traktorer. Landets regeringschef befinner sig enligt uppgift i Kanada, för överläggningar premiärminister Justin Trudeau, en politikerkollega som verkar omöjlig att flytta på trots att han gjort sig hatad under de senare åren.

Braunschweig, Freedom Fighters – måndagar är av någon anledning Tysklands stora demonstrationsdag.

Återigen från demonstrationen i Wellington, med angelägna teman.
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter