Militär ska patrullera centralstationen i Stockholm

Militärövningen Aurora 23 kommer nu bli tydlig även för huvudstadens invånare med patrullerande militärer i hjärtat av Stockholm. Tidigare har övningen varit märkbar för invånare i andra delar av landet, främst i Skåne, Småland och på Gotland.

Vid centralstationen kommer militär personal att patrullera den 29 april, då det även kommer finnas möjligheter att ställa frågor till militären. Luftvärn kommer också att ställas upp utanför innerstaden, rapporterar P4 Stockholm.

Aurora 23-övningen, som är den största nationella övningen i sitt slag på mer än 25 år, kommer att märkas i Stockholmsområdet under Valborgshelgen. Utöver centralen kommer områdena Södermalm, Bromma, Farsta, Skarpnäck, Skärholmen drabbas av militär närvaro.

26 000 personer deltar i Aurora 23 och förutom svenskar deltar soldater från 13 andra länder. Övningen pågår mellan den 17 april och 11 maj, vilket Frihetsnytt skrivit om.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter