Missa inte: Het debatt om demoner

Finns demoner eller finns de inte? Det är frågan som diskuteras i dagens heta debatt mellan Conny Andersson och Tobbe Larsson. Tobbe tror inte att demoner finns och Conny säger att han inte heller tror – han vet! Moderator för debatten är Pierre Tinderfjäll.
Detta är ett utdrag ur debatten.

Conny:
– Jag har sett demoner och har vidimerat det under mina år som polis, när jag brottats med människor som varit helt galna. Även i mitt dagliga arbete när jag driver ut demoner ur människor, berättar Conny.

Tobbe:
– Hur definierar Conny ”demon”? Om han menar att det är en slags skepnad som bor inom oss, någon fysisk eller andlig varelse, då finns de inte, anser Tobbe. Men om han menar att det är rädslor, då tror jag det. De kan ta över eller styra våra liv i en viss riktning.

Conny:
– Demoner är fienden, den som vill förgöra oss, den som blev utkastad ur paradiset. Det är en parasit men de har inga fysiska kroppar utan är ett väsen som styr oss och påverkar oss genom tankar och känslor.

Går det att driva ut demoner?

Tobbe:
– Om man inte tror att de finns så går det ju inte att driva ut dem. Men om man tror att det är ett kodord för rädslor så går det.

Conny:
-Ja absolut! Rädsla är en demon och oro, stress och tvivel. Demonerna använder de starka, emotionella, mentala påverkningarna på din kropp, dina emotioner och dina tankar för att få dig att tvivla, välja synden, välja droger, välja våld.

Finns det demoner i homosexuella?

Conny:
– Det finns demoner i mer eller mindre alla människor. I all sjukdom, depression och allt som inte är friskt finns det demonisk påverkan. En del blir besatta. Den här frågan kommer ifrån att jag på Facebook hade lagt upp en intervju med ett antal homosexuella män och kvinnor från New York, som hade blivit frälsta – kristna. De sa att i sin frälsning hade de blivit av med demoner och därmed var de inte längre homosexuella. Så det var inte jag som sade det.

Tobbe:
– Återigen så tror jag inte på demoner. Men är det rädslor vi talar om kan det väl vara så att vissa homosexuella är det för att de blivit utsatta för saker, kanske övergrepp, och att det då kan vara rädsla i grund och botten som styr det. Jag tror att det säkert är minst lika stor andel som är födda homosexuella. Jag tror att det är farligt att peka ut en grupp, och ge motståndaren bränsle till brasan, och att prata om att det finns demoner i homosexuella.

Varför är den här diskussionen viktig?

Conny:
-Ja, för att det handlar om sanning och sanningen gör dig fri. Det finns krafter i samhället som inte vill att du ska vara fri och reaktionen i det här fallet när vi pratar om demoner, är så stark – om man inte tror på det, varför ska man då reagera – jo för att det har med sanningen att göra. Reaktionen i sig visar att det är sant.

Tobbe:
– Jag håller inte med Conny. Det behöver inte vara sant bara för att folk reagerar. Däremot tror jag att de mörka krafter som styr idag genom hemliga grupper av olika slag, exempelvis Bilderberggruppen, World Economic Forum och alla, de vill inte ha den här diskussionen. När två människor som tycker olika diskuterar respektfullt med varandra, för då kan vi börja enas. Jag och Conny har nog väldigt mycket åsikter som överensstämmer med varandra. Just i det här fallet tycker vi olika, men att vi står här och pratar och kan jobba emot samma mål, för vi har ju samma fiende du och jag, det är jätteviktigt. Då kommer makten från de som har den idag, försvinna ganska fort, därför de tjänar på att vi är splittrade.

– Jag vill passa på att göra reklam för en bok som heter ”Att överlista djävulen” av Napoleon Hill, som handlar om att han sitter och har ett samtal med djävulen. Där pratar djävulen om hur han kontrollerar oss människor genom att använda sig av rädslor.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Det finns ett TV program som heter ”Det okända ” och handlar om hur mediala personer hjälper folk som har spöken i sitt boende.
    Att alla dessa skulle hitta på saker för att få 30 min i TV förefaller osannolikt.
    Det är kanske så att det frigörs en form av energi typ magnetism när en människa avlider. Energin finns tydligen kvar någonstans och kan uppfattas av levande som kan hitta ”frekvensen ”.
    Vi kan inte se t.e.x magnetism , röntgenstrålar , atomer –men dessa finns.
    Demoner kan nog finnas , åtminstone när man tänker på hur media/politiker lyckats totalt förstöra vårt land.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter