MoD håller evenemang i Stockholm

Den 3 september håller uppstickarpartiet MoD en ”manifestation och picknick för fred, frihet och mod” i Rålambshovsparken i Stockholm.

MoD (Mänskliga rättigheter och demokrati) blir det andra partiet på kort tid som hållit evenemang i just Rålambhovsparken som en del av sin valupptakt 2022. Alternativ för Sverige (AfS) orsakade uppståndelse genom att hålla sitt möte i samma park samtidigt som Pridefestivalen den 6 augusti, vilket fick Centerpartiet att lova att man skulle skänka pengar för att locka fler homosexuella invandrare till Sverige bara för att retas med AfS.

MoD, ett tvärpolitiskt parti som nyligen gått ut med att man ställer upp även i region- och kommunval, skriver på sin hemsida om eventet:

Möt modiga människor från hela landet och ladda upp inför viktigaste valspurten i mannaminne.

Alla som tycker att mänskliga rättigheter, demokrati, medicinsk valfrihet, alliansfrihet och mer lokalt självbestämmande är viktiga frågor inför valet är varmt välkomna!

Evenemanget uppges innefatta samhällskritiska tal och sånger, standupkomedi av Peter Wahlbeck med mera. Man ska även dela ut ”flygblad, valsedlar och solrosfrön” för spridning runtom i landet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter