MoD står upp mot den ruttna demokratin

..som FOI:s rapport är ett lysande exempel på

Detta är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

”Antidemokratisk extremism”

MoD beskrivs i Totalförsvarets forskningsinstitut FOI:s rapport Rutten demokrati  – Konspirationspropaganda, rasism och våld som en av de organisationer som bidrar till antidemokratisk extremism i Sverige.

FOI:s felaktiga och motsatsfyllda beskrivning av tvärpolitiska demokrati-, fred- och människorättspartiet MoD får mig osökt att tänka på Sanningsministeriet i boken 1984. I George Orwell’s bok 1984 kallas den myndighet som har till uppgift att ljuga för sin befolkning för Sanningsministeriet. 

FOI – en rutten myndighet

Att FOI publicerar en sådan missvisande och farlig beskrivning av ett parti som MoD på uppdrag av Säpo tyder på att myndigheten lider av allvarlig kompetensbrist eller mer troligt att något är ruttet inom myndigheten, som tar fram en rapport som tycks ha till syfte att smutskasta ett av Sveriges snabbast växande parti sedan start och som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati.

Värden som är akut hotade idag och som kränktes grovt under den av WHO utlysta pandemin då ovetenskapliga och omänskliga restriktioner infördes. Detta samtidigt som hela världen utsattes för en koordinerad psykologisk påverkansoperation med massiv propaganda för otestade och osäkra genterapiinjektioner som felaktigt såldes in som säkra och effektiva vaccin. 

MoD att stå upp emot restriktioner och tvång

Under den massformation som medvetet skapades vändes som bekant de som kallades ”vaccinerade” mot de ”ovaccinerade”. De sistnämda beskrevs av Sveriges dåvarande statsminister Magdalena Andersson som okrambara ett par veckor innan julen 2021. Ett otäckt och farligt uttalande som förstörde både julen och släktgemenskapen för många och som fick undertecknad att ta initiativ till starten av MoD ett par veckor senare. På det årets mörkaste dag, den 21 december 2021 bildades MoD i Bagarmossen söder om Stockholm.

En advokat, flera läkare och avhoppade politiker från fem partier slöt upp och var med när MoDs föddes. Vår gemensamma nämnare var att vi alla var allvarligt oroade över inskränkningarna av vår demokrati och kränkningarna av våra mänskliga rättigheter. Däribland rätten att avstå obeprövade medicinska behandlingar som den cellulära genterapibehandlingen med mRNA-injektioner. Injektioner som påstods skydda mot det för den stora majoriteten ofarliga viruset SARS-CoV-2 men som data tidigt visade gav exceptionellt många allvarliga bieffekter. 

12 780 svenskar har idag rapporterat in allvarliga misstänkta biverkningar av de så kallade covidvaccinen. 431 av rapporterna avser dödsfall. Då ska man även känna till att enligt Region Uppsala anmäls mindre än 5 procent av alla biverkningar till Läkemedelsverket. 

De så kallade covidvaccinen gav under 2021 upphov till tio gånger fler anmälda allvarliga biverkningar än för alla andra läkemedel tillsammans. 

En allvarlig biverkning definieras av Läkemedelsverket på följande vis:

”En allvarlig biverkning är en sådan som leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse.”

Opposition och debatt inget för Sanningsministeriet

Är det måhända denna obekväma fakta som MoD lyfter om de tiotusentals människor som skadats allvarligt av ansvariga makthavare och myndigheternas föreskrifter samt vårt krav på ansvarstagande som ligger till grund för att Sveriges Sanningsministerium (också kallat FOI) beskriver MoD som ett parti som bidrar till antidemokratisk extremism?

Var det i så fall anledningen till att huvudförfattaren till Rutten demokrati, Hannah Pollack Sarnecki tillsammans med representanter från Sveriges Radio registrerade och fotade när undertecknad talade tillsammans med människor som skadats av covidvaccinen på manifestationen Tala om det den 30 april 2022 i Stockholm?

Lagen om utlandsspioneri till för att tysta

Eller är det antidemokratisk extremism idag att som MoD debattera och protestera för att Sveriges yttrandefrihet och pressfrihet ska stärkas istället för att inskränkas som den nu gjort med lagen om utlandsspioneri. En lag som troligen har klubbats igenom som ett krav för att Nato ska godkänna Sveriges ansökan om anslutning.

Sedan lagen om utlandsspioneri klubbades igenom riskerar visselblåsare, journalister och medier som avslöjar något som kan skada Sveriges relation med andra vänligt sinnade länder eller mellanstatliga organisationer fängelse i upp till 8 år. Även om uppgiften har ett stort allmänintresse och är viktigt att belysa då det till exempel kan handla om begångna krigsbrott, korruption eller sexuella övergrepp så är det numera förbjudet enligt lag att föra dessa uppgifter vidare för allmän kännedom. Lagen har redan fått avsedd effekt i och med att SVT medgett att kanalen har självcensurerat sig av rädsla för juridiska påföljder.

Civilklädda poliser förhör Andreas Sidkvist efter ett tal vid riksdagen. Foto: MoD

Undertecknad blev själv förhörd av civilklädda poliser i samband med mitt tal mot lagen om utlandsspioneri utanför riksdagen den 16 november i fjol då lagen klubbades igenom. Jag utlovades då ett åtal och dryga dagsböter om jag inte erkände brott mot ordningslagen för anordnande av otillåten allmän sammankomst. Men det utlovade åtalet lades ner då det enligt åklagaren rent objektivt inte gick att styrka att den fredliga skaran på uppåt 20 personer som lyssnade till mitt brandtal för yttrandefrihet, pressfrihet och tryckfrihet med Assange som ett avskräckande exempel, var brottsligt. 

Är fredsupprop och alliansfrihet antidemokratisk extremism?

Vad är det egentligen MoD står för eller har gjort som gör att vi förtjänar en plats i en myndighetspublikation med titeln ”Rutten demokrati – Konspirationspropaganda, rasism och våld?”

Är det kanske vår linje att Sverige gör bäst och klokast i att hålla oss alliansfria och utanför krigsalliansen Nato? Är det MoD:s fredsupprop och debattartiklar om att Sverige och EU ska skicka fredsförhandlare istället för att skicka fler och tyngre vapen till ombudskriget mellan USA/Nato och Ryssland i snart helt sönderbombade Ukraina?

Eller är det partiets kärnfråga att Sverige ska satsa mer på nationellt självstyre istället för att låta oss styras av odemokratiska organisationer som EU, Världshälsoorganisationen eller Världsekonomiskt forum som gör att vi enligt FOI: rapportförfattare ska klassas som bidragande till antidemokratisk extremism?

Detta är snarare antidemokratisk extremism

Samtliga nämnda organisationer planerar nu för övrigt för införandet av nya globala restriktioner med covidintyg, övervakning och kontroll inför nästa utlovade pandemi. En pandemi som till största delen det privatkapitalistiskt och läkemedelsindustrifinansierade WHO har mandat att utfärda närhelst de önskar.

Om en majoritet av WHO:s medlemsländer röstar igenom de nu över 300 föreslagna förändringarna av det internationellt bindande hälsoreglementet (IHR) så kommer Sverige vid nästa planerade pandemi inte längre kunna stå upp för mänskliga rättigheter, demokrati och folkhälsa om WHO:s folkmordsanklagade högsta ledning förordar en global massvaccineringsvåg och allmänna nedstängningar och ovetenskapliga restriktioner igen.

I värsta fall kan EU-kommissionens ordförande Ursula von Der Leyen då få som hon ville under WHO:s covidpandemi. Nämligen att hela EU:s befolkning skulle tvingas ta de så kallade covidvaccinen. Sprutor som Von Der Leyen själv ansvarade för att köpa in för EU:s räkning för motsvarande en sisådär 400 miljarder svenska kronor genom SMS till bland andra Pfizers VD Albert Bourla. SMS-lån är starkt kritiserade med rätta. Att ljusskygga SMS-affärer för uppåt 35 miljarder euro av gemensamma skattepengar inte kritiseras mer och leder till avsked och större efterspel är riktigt oroväckande och ett hot mot demokratin och inte minst mot EU:s legitimitet.

Att det i Sverige idag klassas som antidemokratisk extremism att som MoD stå upp för mänskliga rättigheter, demokrati, yttrandefrihet och fred och för alla de som skadats av myndigheternas och makthavarnas påbud, är ett tydligt tecken på att Sverige behöver mer av MoD framöver.

Skribent: Andreas Sidkvist
Ordförande MoD

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

 1. Jodå…Andreas S. har många poänger , problemet är att det finns så många små partier.
  Det behövs 260 000 eller om det är 290 000 röster för att komma in i riksdagen.
  AfS fick ca 16 000 röster mot 20 000 gången innan.
  ”Gröna slipsens vänner ” som i MSM utmålas som ett jättehot mot ” demokratin” fick 847 röster.
  Hur många röster Landsbygdspartiet oberoende och Medborgerlig samling fick vet jag inte ,men om alla små gått fram med en gemensam lista hade det kanske funnits någon liten chans.–

  Kanske är samling kring den viktiga yttrandefriheten bäst att lägga krutet på just nu.

 2. Hur kan man skapa entusiasm och engagemang i breda folklager. Vad är så att säga minsta gemensamma nämnare.
  Ett sätt skulle kunna vara att väcka folks vrede mot kärnvapen. Förklara hur nära det har varit att det faktiskt har brutit ut i
  historien och vad detta skulle ha inneburit. Att få folk att inse att NATO inte är en fredsorganisation och vi inte bör gå med i NATO för att tjäna USA intressen och bli deras knähund. Vi är av tradition, sen 200 år, ett fredsivrande och neutralt land. Men har nu lurats genom massiv propaganda att stödja ett krig i Ukraina och leverera vapen istället för att söka en förståelse och dialog som kan leda till fred.

  Varför är det krig i Ukraina? Varför vill NATO expandera? Varför tillsätts ingen oberoende utredning av sprängningen av Nordstream 2, som Ryssland m.fl har krävt? Vem var Stepan Bandera, som nu är nationalhjälte i Ukraina? Varför har Ukraina fört ett krig mot sin egen befolkning i 8 år, med etnisk rensning som utmärkande drag? Varför hölls inte Minsk-avtalen? Varför stödjer Sverige en Nazi inspirerad diktatur i Ukraina? Hur kunde vi hamna på så fel sida av historien?

  Vi borde väl göra ALLT för att undvika att detta eskalerar till ett kärnvapenkrig!! Där Sverige i så fall skulle bli indraget i och med
  vårt medlemskap i NATO och vår oförmåga att säga nej till USA! Ligger detta i Svenska folkets intresse?

  Sanningen om dessa frågor skulle väcka vrede i folkdjupet och leda till ett brett engagemang är min övertygelse.

 3. Hur kan man tro att när Sverige och svenskarna som röstar på samma partier (7-klövern) och tro att det skall bli någon förändring ”lite längre fram” är en gåta! Våld och vad allt därkring hörer tycks inte påverka svenskarna! Mangrant röstar medborgarna på samma destruktiva partier. Att starta något nytt verkar vara ett Sisyfosarbete. För ”vi har ju det ändå bra” här i landet. Vad som komma skall blir inte nådigt för våra efterkommande.
  Att slåss mot mörka makter och den djup staten verkar folk inte vilja. Det känns omöjligt. Men – historien har ju ändå ljusglimtar. Romarriket föll efter 400 år. Sovjetunionen verkade oövervinnligt. Den Östtyska muren likaså. Franska revolutionen. Allt går att ändra – om den politiska viljan finns. Tyvärr har vi inte sett den i tillräcklig styrka i vårt land.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter