Morgan Johansson (S) ex-sambo byter sida – kandiderar för SD

Justitieministers ex-sambo, Anna Trulsson, överger S och kandiderar nu för SD, eftersom SD har ”den bästa politiken”.

Anna Trulsson, socionom, var tidigare Morgon Johanssons (S) sambo och tillsammans har de 3 barn. Trulsson var tidigare aktiv inom Socialdemokraterna där hon bland annat kandiderat för partiet.

Anna Trulsson har sedan tre år övergivit Socialdemokraterna för Sverigedemokraterna som hon har sagt har den bästa politiken i Sverige. SD:s gruppledare i Lund, Victoria Tiblom, meddelar att hon gläds åt beskedet och givetvis välkomnar hon Trulsson varmt till SD. Detta meddelar Samhällsnytt.

Morgon Johansson har ännu inte kommenterat nyheten med att hans tidigare sambo Anna Trulsson överger Socialdemokraterna till förmån för Sverigedemokraterna men flera spekulerar i att beskedet slår hårt mot den redan skandalomsusade ministern.

Nyligen har Johansson delat en bild på Twitter där det står att SD bildats av ”nazister och rasister”. Om Johansson nu anser att hans ex-sambo och mamman till hans 3 barn är nazist och rasist återstår att se.

ex-sambon Anna Trulsson överger S för SD
Foto: Skärmavbild Twitter
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter