Morgonekot: ”Budgeten presenteras klockan 18 på morgonen”

I ett nytt grepp för att klassa ner Sverige och svenskarna engagerar Morgonekot idag en utländsk nyhetsuppläsare som talar bristfällig svenska.

Den statliga mediakoncernen SVT, vars styrelse utses av riksdagspartierna, har sedan årtionden systematiskt arbetat för att nedvärdera sveriges folk, eller ursprungsbefolkning om man så vill, för de politiska partiernas räkning.

Enkätunderöskningar har bekräftat intrycket att globalism och vänsterextremism under alla år varit ett avgörande anställningskriterium för journalistiska befattningar i koncernen – bland annat har miljöpartiet varit största parti före vänsterpartiet vid en undersökning av personalens partisympatier.

Sverigedemokraterna har sedan flera år representanter i styrelsen för den stiftelse som råder över SVT-koncernen, vilket uppenbarligen inte har hjälp svenskvänligheten där det minsta. Tidöavtalet nämner inget krav på förändringar från SD:s sida.

Själva budgeten presenteras 0825, vilket kommer att direktsändas av SVT och granskas av Frihetsnytt.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter