Motverkar FHM folkhälsan?

Folkhälsomyndigheten (FHM) tycker att så pass unga människor som 50-64-åringar bör ta ytterligare en dos covid-19-vaccin i höst inför kommande vintersäsong, enligt nytt beslut. Vaccinen har bevisbara konsekvenser och många ställer sig nu frågan varför agendan fortsätter drivas på.

Enligt ett nytt beslut av FHM bör 50-64-åringar fortsätta med covidvaccination till hösten, vilket väl för somliga borde bli den sjätte sprutan i ordningen, som Frihetsnytt rapporterade om under gårdagen.

Är man mellan 18-49 år omfattas man inte av rekommendationen om man inte har någon allvarlig bakomliggande riksfaktor i bagaget, men naturligtvis är man ändå varmt välkommen att injicera sig.

FHM motverkar folkhälsan

Mot bakgrund av all den fakta som har framkommit om vaccinets risker och att allt fler läkare och forskare alarmerar om stigande dödssiffror, allvarliga konsekvenser, sterilitet, menstruationsrubbningar, förlamning med mera, är det ganska surrealistiskt att en myndighet som kallar sig Folkhälsomyndigheten fortsätter att hetsa för att människor ska injicera det icke godkända vaccinet.

Kan det verkligen vara möjligt att det bara är vi som läser fri/alternativ media som har fått till oss alla de alarmerande rapporter och vittnesmål om plötsliga dödsfall, ökande cancerfall, blodproppar och en mängd andra fruktansvärda konsekvenser, och att de har ett otvetydigt samband med vaccination mot covid?

Så varför driver de vaccinagendan?

Demonstration Stockholm juni 2021. Foto: Frihetsnytt

När vaccineringen mot Covid-19 började i januari 2021 var det många som ifrågasatte vaccinen och pekade på eventuella biverkningar. Många uppmanade till en försiktighet och efterfrågade längre prövoperioder innan vaccinet fördes ut på den stora marknaden. Dessa personer klassades som konspirationsteoretiker.

Nästan samtliga etablerade mediahus och stora sociala medier censurerade i princip all kritik mot vaccin. Bland annat förbjöd YouTube all kritik mot vaccinen och stängde av många användare som konsekvens om man bröt mot detta.

Nu har mycket av det som tidigare klassats som konspirationsteorier visat sig vara bevisbara fakta. Det är bland annat bevisat att vaccineringen inte skyddar mot smitta och många frågar sig därför varför FHM fortsätter att propagera för vaccin. Att det skulle vara för folkhälsan finner många föga troligt, bland annat eftersom biverkningarna är många.

Nu när det visar sig att konspirationsteoretikerna hade rätt, är det fortfarande knäpptyst från myndigheter och etablissemangs- och statsmedia.

Så vilket är skälet? Svaret på denna fråga låter Frihetsnytt förbli outsagt. Vi anser att våra läsare kan dra sina egna slutsatser.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter