mRNA-pionjär: ”Vaccinen normaliseras med hjälp av lögner”

Ändlösa mRNA-vaccinationer är på väg medan CDC och FDA leker ”gömma datan”. Det skriver Robert W Malone, en forskningspionjär inom mRNA-teknik.

Den här veckan talade Robert W Malone vid Liberty Forum of Silicon Valley och fick då frågan om utvecklingen av ett kombinerat mRNA-vaccin mot influensa/covid-19, skriver han själv på Substack.

Malone, som själv var en av de främsta pionjärerna när mRNA-vaccintekniken utvecklades, pekar på att flera olika kliniska försök med just influensa/covid-19 just nu försöker rekrytera försökspersoner. Vidare riktar han skarp kritik mot detta och menar att den pre-kliniska fasen av flera orsaker borde ha fått ta mycket längre tid.

”Jag tror att vi kan anta att många av de ’normala’ kraven på pre-kliniska tester av ett vaccin eller en genterapiprodukt har förbigåtts, på grund av den påskyndade enrolleringstiden av patienter. Det innebär högst troligen att problemen med pseudouridin som skapar immunsuppression, problemen med det syntetiska mRNA som inte bryts ner lätt i kroppen och även fortsätter att producera protein över en utdragen period, effekterna av repeterande pseudouridin i mRNA-strängarna – vilka kan ha en signifikant inverkan på cellulär metabolism och cellulära egenskaper – inte har utvärderats”, skriver Dr Malone.

Malone skriver vidare att FDA (amerikanska Läkemedelsverket) ”uppbarligen misslyckas med sitt uppdrag att skydda det amerikanska folket från vad som kan vara en extremt osäker teknologisk plattform”.

”Vi vet alla att mRNA-vaccinen mot Covid har orsakat många biverkningar och dödsfall. Hur kan FDA blunda för detta? Hur kan de inte veta?” frågar han sig.

Han menar även att det är hög tid att CDC (amerikanska Folkhälsomyndigheten) ”anlitar några riktiga forskare” och pekar på att man redan i januari 2022 visste att mRNA:t från vaccinen stannar i lymfkörtlarna och producerar protein i 60 dagar eller mer.

Malone avslutar:

Låt oss vara tydliga, det behövs en nationell ursäkt till de forskare och läkare som har fört ut uppdaterad, vetenskapligt korrekt information till allmänheten. CDC, FDA, NIAID och NIH har inte gjort sitt jobb. De har gömt undan data, ljugit och utelämnat vetenskapliga fakta. Vi vet detta och till och med New York Times skrev om det i februari 2022.

CDC och FDA måste förmås att skärpa sig.”

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter