Musk sparkar alla Twitter-direktörer – ”Jag gör det för mänskligheten”

Redan i och med köpet av Twitter har Elon Musk gjort en riskabel affär. Och idag visar han att han menar allvar med att han ska gå bröstgänges tillväga i det politiskt korrekta bolaget. Om han inte hade WEF och ”världsregeringen” emot sig förut så har han det nu. Musk publicerade därför en appell riktad till annonsörerna.

Elon Musk firar idag sitt övertagande av Twitter, något som uppenbarligen har stor betydelse för honom trots att han äger och driver flera större företag som är mer kommersiellt lovande.

För den som inte begripit det ännu förklarar herremannen från Sydafrika att han bryr sig mer om mänskligheten än han bryr sig om sina pengar.
Skälet till att jag köpte Twitter är att det är viktigt för civilisationens framtid att ha en gemensam digital mötesplats där ett brett spektrum av åsikter kan debatteras på ett sunt sätt, utan att leda till våld, förklarar han i en Tweet.

Exakt det vi kämpar för

Bedömare inom frihetsrörelsen menar att Elon Musk säger exakt det vi kämpar för. Dessutom gör han betydligt mer än pratar och spenderar pengar – han tar de risker som behöver tas och visar fördömligt mod.

Att nu, med omedelbar verkan avskeda samtliga direktörer från ett nyinköpt företag där man saknar djupare insikt och informella styrmedel, är minst sagt handlingskraftigt. Uppenbarligen värderar Musk rättvisan högst – dessa personer har under åratal hånat, tystat och förnedrat miljoner människor över hela världen. Nu flyger de själva. Faktum är att de blev ”eskorterade” ut ur byggnaden.

Miljonärernas uppror?

Nyligen kungjorde Kanye West, numera Ye att han köper medieplattformen Parler. För ”makthavarna du aldrig valde” kan oppositionella miljonärer som Ye och Musk bli besvärliga käppar i hjulen. Makthavarnas infernaliska planer som uppblandning, robotisering, omflyttning och kontroll av jordklotets folk smids bäst i censurens dunkel och utan debatt.

Slaget om sociala medier har bara börjat och nästa slag kommer förmodligen att stå om annonsörerna.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter