Nagelbitare i Sölvesborg – Kith Mårtensson rasar mot demonstration

Efter att de lokala moderaterna i Sölvesborg slagit sig ihop med socialdemoktraterna samlades 200 av deras väljare framför kommunhuset för visa sitt missnöje och diskutera med politikerna. Moderaternas lokala banérförare Kith Mårtensson rasar i intervju:
– Jag trodde det var under folks värdighet att bete sig så här!

Till och med den lokala massmedian småler åt det moderata dilemmat då man rapporterar om det makalösa fiasco som partigruppen i Sölvesborg ställt till. BLT, Blekinge Läns Tidning, rapporterar att folksamlingen på torget var stillsam och saklig samt nämnde Chang Frick, en alternativmedia-journalist som var närvarande, utan de sedvanliga glirningarna. Den lokala moderatledaren däremot, Kith Mårtensson, höll sig på behörigt avstånd och levererade sina fördömanden per telefon till den förvånade tidningsreportern.

Moderatledaren ger inte upp

Tidigare har Mårtensson förklarat att väljaranas upprörda mail och SMS till henne gjort att hon inte torts visa sig i sin matvaruaffär på sex dagar. Butiken ligger nämligen i en valkrets där 47% röstar SD. Samtidigt försäkrade moderaternas starka kvinna inför Aftonbladets reporter att hon inte kommer att ge upp – då skulle de nämligen vinna, de som begår ”ett brott mot demokratin”. Hon förklarade också att hon förlorat sin tro på mänskligheten.

Som Frihetsnytt observerat i en tidigare artikel är bedömare uppspelta över möjligheten att den avskydda moderatkvinnan gör allvar av sitt hot att stanna kvar vid makten. Om Mårtensson inte avvecklar sitt engagemang torde de lokala moderaterna få högst ett tiotal röster vid nästa kommunalval.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter