Natalie Jonsson; Är apkoppor ett symptom av Covid-19 vaccinen?

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Varför kommer apkoppor just nu när biverkningarna av Covid-19 vaccinen uppdagas?

Covid-19 pandemin lugnade ner sig och media har skiftat fokus, från en typ av skrämselpropaganda till en annan. Nyss var det hotet om ett nytt världskrig som var aktuellt, men snart är detta överspelat. Vad kommer då?
Den 6 maj 2022 ska en människa ur tomma intet ha smittats med apkoppor, något som påstås spridit sig från land till land på nolltid. Länder börjar redan köpa in vaccindoser för miljontals dollar. Och massmedia är i full gång igen. Är det verkligen en ny pandemi på ingång? Eller ligger det likt Covid-19 pandemin något mer bakom?

WHO får högsta auktoritet att bestämma hur länder ska hantera en pandemi

Apkoppor dyker upp strax efter att majoriteten av världens länder skrivit under ”The Pandemic Treaty”. Detta är ett kontrakt som ger WHO högsta auktoritet att bestämma hur länder ska hantera en eventuell pandemi, med förordningar som går före ländernas.

Sverige har dessutom precis lämnat in en utredning om ändring i smittskyddslagen som ”beredskap inför framtida pandemier”, något som ger regeringen mandat att införa lockdowns, demonstrationsförbud, smittskyddsspårning och vägkontroller för reseförbud utom och inom landet, separera boenden och mycket mer som går emot alla våra grundlagsstiftande rättigheter.

Vore det så att etablissemanget ville införa stramare åtgärder och mer kontroll över befolkningen, så passar det sig därför väldigt bra om en pandemi skulle dyka upp just här och nu. Vore det även så att detta virus skulle kunna mörklägga vaccinbiverkningar, så hade det passat sig ännu bättre. Men detta är spekulativt. Så låt oss titta på vad faktan säger istället.

Känd forskare; Alla som har fått tre eller fler vaccindoser bör testas för hiv

Januari 2022 börjar flera medier rapportera om en ny smittsam supervariant av HIV i Nederländerna, som av en slump redan hade administrerat upp till 6 covidvaccin vid det här laget. Forskaren Luc Montagnier som upptäckte HIV och blev belönad nobelpriset i medicin 2008 säger i februari 2022 att vaccinsprutan för Covid-19 kan trigga i gång autoimmuna sjukdomar, och att alla som har fått tre eller fler vaccindoser bör testas för hiv.

Visselblåsare, forskare och läkare har länge varnat för att det inte finns nog med långtidsstudier för att se hur detta vaccin utvecklar sig och påverkar oss i framtiden. Något som även konstaterades under ett stort möte på WHO. Men trots detta, fortsatte etablissemanget och vaccinbolagen trycka på att vaccinet var tryggt och säkert. Och alla former av ifrågasättanden emot detta klassades som ”konspirationsteorier”.

Hemligt dokument läcker ut som visar allvarliga biverkningar av vaccinet

Nyligen gick Pfizer ut med ett konfidentiellt dokument som inte skulle ha släppts förrän om 30 år, där man fick se en 8 sidor lång lista på eventuella biverkningar av vaccinet, och majoriteten klassades som allvarliga. Ett symptom som ofta spelar ut hos vaccinerade, är bölder och svåra eksem.

Den 20 maj bjöd WHO in till krismöte för att diskutera det nya viruset ”apkoppor”. Och när man lyssnar på deras beskrivning av symptomen och smittvägarna av detta virus, kan vi se att flertal är identiska med några av biverkningarna av Covid-19 vaccinet.

Professor Bhakdi MD gick nyligen ut och varnade att etablissemanget kommer att mörklägga biverkningarna av vaccinet, via en ny epidemi som ska efterlikna symptomen, samt bete sig precis som HIV, där immunsystemet sakna men säkert bryts ner. Och lagom till november menar man att detta virus ska ha muterat och blivit luftburet, för att ytterligare öka rädslan.

Man använder rädsla då det sätter människan i ett överlevnadstillstånd som får oss att tänka mindre logiskt, och lättare vända oss till en auktoritet för lösningar. Något som är ett guldrecept för införa åtgärder de annars aldrig hade gått med på- ”never let a good crisis go to waste”, som många världsledare brukar säga. 

Men hur hör detta ihop med vaccinen?

Tittar man på innehållsförteckningen till Astra Zeneka så kan vi se detta.

”Schimpans-adrenovirus som kodar för SARS-CoV-2- spike-glykoproteinet…”

Astra Zenekas vaccin innehåller alltså shimpans-adrenovirus. Vilket även gäller John & Johnson vaccinet. Kan detta vara ännu en slump? Eller en bidragande faktor till det vi ser hända idag? Ett av de mest rapporterade symtomet för det så kallade ”apkoppor” ska vara just bölder.

Ett sjukdomsfall leder till att man beställer vaccin för 119 miljoner

De amerikanska hälsomyndigheterna har nyligen undertecknat ett avtal om 119 miljoner dollar i vaccindoser för det nya viruset, efter att en endaste person i Massachusetts diagnostiserats med det. Dessa vaccin är ju industrins största vinstmaximeringsmaskin. Och nu har dessutom bolaget Bavarian Nordic som ligger bakom Jynneos vaccin mot apkoppor klättrat något enormt på aktiemarknaden.

Så marknaden för vaccin gynnas något enormt av en ny pandemi, då detta är industrins vinstmaximeringsmaskin. Men det är inte bara vinstintressen för vaccinbolagen som spelar in här, utan denna pandemi kan potentiellt mörklägga tidigare biverkningar av dess vaccin. Detta skulle inte vara första gången i historien som ekonomiska intressen och alternativa motiv ligger som grund till den propaganda som pushas i media.

En apkoppor-simulation år 2021 förutsäger framtiden, är det en slump?

Ett sammanträffande till som väcker frågetecken är ett dokument från 2021, kallad ”Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats”. I dokumentet målade man upp en simulation av ett framtida virusutbrott kallad ”monkeypox”. Enligt scenariot i dokumentet skulle utbrottet ske runt den 15 maj 2022. Kan det ha skett av ren intelligens, lycklig tillfällighet eller ligger det något mer bakom det? Vi jämför med Covid-19 pandemin.

Sex veckor innan det första utbrottet av Covid-19 så höll John Hopkins University en simulation på en coronaviruspandemi, kallad Event201. Syftet med detta var beredskap inför framtida pandemier, men slumpmässigt nog var denna simulation identisk med det som utspelade sig 6 veckor senare.

De gick igenom hur man ska propagera för masker och social distansering över media, använda faktagranskare för att kontrollera informationsflödet på sociala medier, och namnge allt som ifrågasätter narrativet för konspirationsteorier. Och mycket mer. Kan det verkligen vara så att de träffar rätt varje gång av ren slump?

Har man lärt sig av historien och klivit ur ramen av att endast se det allmänt vedertagna perspektivet, så kan man se att det är något större som sker här. Ekonomiska intressekonflikter, marknadsföringsfusk och mörkläggning är inget nytt. Men det finns en blockering inom människan idag som gör det svårt att se hur sådana händelser inte endast skedde bak i historien. ’’Det skulle aldrig hända här’’, hör man också väldigt ofta.

Att ifrågasätta det offentliga narrativet är idag tabubelagt

Den allmänna uppfattningen är att vi lever i en modern tid idag fri från korruption. Att ifrågasätta myndigheter och det offentliga narrativet är dessutom tabubelagt. Redan här borde det ringa varningsklockor hos folket. Så fort ett narrativ pushas i all media, av hela etablissemanget och inflytelserika människor, så borde man börja ställa sig frågan ”varför”. Sanningen behöver inget mer än att existera. Den kommer alltid bestå.

Lögner dessutom, behöver ständigt försvaras, upprepas och pushas för att överleva. När man ser etablissemanget starkt tabubelägga ifrågasättande och alternativa perspektiv, bör man se det som en implikation att utforska det perspektivet. Då det tyder på att det är viss information man vill undanhålla befolkningen. I över två år nu har vi sett stark censurering och inskränkning på vår yttrandefrihet, där massmedia handplockat studier och forskning som stärker deras narrativ, och totalt mörklägger de andra. Kan det vara så att vi ser en återupprepning av det nu?

Möjligheter dyker upp när förtrycket ökar

I en tid av ständig förändring och osäkerhet, så dyker möjligheter upp att skapa något nytt. Att omvandla mörker till ljus, och skapa något bättre. Vi är inne i ett paradigmskifte, som innebär stormväder. Men utan till den pandemi vi dragits med de senaste åren, hade vi vart mycket färre frihetskämpar mot korruptionen idag. Ju mer etablissemanget pressar oss mot ett hörn, desto fler blir tvungna att öppna ögonen.

Media är ett kraftfullt vapen. Har man kontroll över människans uppfattning har man i stort sett kontroll över människan, via att påverka deras känslor och åsikter på så sätt att man kan räkna ut handlingarna som följer av det. Därför är det viktigare än någonsin att vara öppensinnad nog att ifrågasätta den allmänt vedertagna uppfattningen, och se utanför ramarna av vad som är normalt.

Men låt inte mig vara den som övertygar er. Låt i stället framtiden har sin gång. Då sanningen alltid kommer fram till slut. Frågan ni ska ställa er är om ni är öppna nog att ta emot den?

Skribent: Natalie Jonsson

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter