Nederländska bönder reser sig mot WEF

Efter nya inskränkningar från etablissemanget gör bönderna åter motstånd

Sommarens enorma bondeprotester i Nederländerna gav svallvågor över hela världen. I protest mot den nederländska regeringens extrema klimatpolitik enligt Agenda 2030 (som innebär att världen ska klimatomställa hela sitt levnadssätt till 2030), som skulle ha berövat bönderna deras levebröd och deras mark.

Över hela Nederländerna, samt på flera andra håll över världen, blockerade bönder motorvägar med traktor, höbalar och jordbruksmaskiner i protest mot politikernas förakt mot de egna bönderna.

Den nederländska regeringen svarade med totalitära metoder. Bland annat öppnade polisen eld mot en 16-årig traktorförare under protesterna.

Ska stänga ned livsviktiga gårdar

I början av veckan kom nyheten som alla bedömare tror kommer att dra igång bondeupproren på nytt med full styrka.

För att ytterligare driva den brutala omställningen till 2030 säger nu den nederländska regeringen att man vill stänga ned 3000 gårdar. Den folkföraktande regeringen leds av Mark Rutte, ökänd för sin delaktighet i World Economic Forum (WEF), som samlar finanseliten.

Motståndet väntar inte

Det tog inte lång tid innan nya protester organiserade mot denna agenda, som många liknar mer med Kina än ned ett demokratiskt land.

Redan i torsdags kunde Counter-Signal rapportera hur bönderna återigen blockerade vägarna med traktorer och ställde sina maskiner mitt I parker. Även övriga befolkningen har slutit upp i protesterna I solidaritet med bönderna, för att visa sitt missnöje mot regeringens planerade övergrepp mot privat egendom.

Är det något som de nederländska bönderna visade upp i somras, så är det att man inte viker sig för politikernas översittare och protesterna kommer inte lugna ned sig förrän regeringen backar.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter