tisdag, 27 september, 2022

Nigel Farage: När krisen förvärras faller globalismen

Nigel Farage, mannen som mer eller mindre själv tog Storbritannien ut ur EU, gav en stor intervju till amerikanska Breitbart. Enligt Farage kommer den ekonomiska krisen i Europa att förvärras avsevärt under det närmaste året. Oavsett vad politikerna skyller på kommer väljarna att ha klart för sig vad som verkligen har gått snett, nämligen globalismen.

– Jag tror verkligen att det globalistiska projektet inte har levererat för människor …och om – som jag misstänker – det kommer en ganska obehaglig nedgång, så tror jag att det här projektet verkligen kommer att avslöjas.

Johnson – ”en lögnare”

Efter att ha gått till val på konservativa värden glömde den nuvarande premiärministern sina vallöften och utvecklade en miljöfanatisk agendapolitik med ett nationellt självskadebeteende som skulle fylla svenska miljöpartister med avund. Enligt Farage betraktas Johnson som en stor lögnare. Medan polisen viftar in olagliga migranter i landets södra ända flyttar industriföretagen i norr sin verksamhet till andra sidan jordklotet. ”Och sedan skeppas produkterna tillbaks till oss. De totala koldioxidutsläppen blir högre men vi inbillar oss att vi räddar världen”.

Le Pen har bara börjat

Vad gäller den franske presidenten Macrons knappa valseger anser Farage att den nationalistiska utmanaren Marine LePen är ”långt ifrån färdig”.

Farage anser att ”auktoritära” globalistiska maktcentraler som EU och dess underrregeringar kommer att avslöja sig själva och tappa allt folkligt stöd i samband med att den ekonomiska krisen fördjupas eftersom de då blir tvungna att tillgripa alltmer odemokratiska metoder för att behålla sin makt.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Ny metod för cancerbehandling

- Annons -

Liknande artiklar

Spricker EU i vinter?

00:04:30

Nyhetssändning 27 september

Motstånd mot massövervakning växer