Nu kan utställare boka plats på mässan

Utställare kan nu boka plats på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober. Tidigare mässor har visat på goda försäljningssiffror och arrangörerna meddelar därför att det är först till kvarn som gäller för att få en av platserna.

Att ställa ut på Svenska Bok- & Mediemässan är årets största möjlighet att under en dag möta hundratals entusiastiska besökare på jakt efter att upptäcka nya erbjudanden och ta del av inspirerande möjligheter. Mässgolvet är en mötesplats och en gemensam plattform där nya kontakter, varaktiga minnen och lönsamma affärer blir möjliga.

Utställning på mässa är ett av de bästa tänkbara tillfällena att ordna möten med nya och gamla kunder eller samarbetspartners. För att nå bästa möjliga resultat vill mässan förstås möta utställarens behov och önskemål.

Därför har mässan ett antal färdiga lösningar för utställningar på Svenska Bok- & Mediemässan. Givetvis kan de hjälpa till att skräddarsy en iögonfallande utställningslösning exakt som utställaren vill ha den. Mässan kan hjälpa utställaren att ta fram tryckmaterial så som broschyrer, roll-ups och annat till ett förmånligt pris.

Är du intresserad av att ställa ut på mässan kan du läsa mer och boka din plats HÄR.

Vill du delta som besökare?

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
00:09:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter