FN tramsar vidare med klimathotet

Är det dags att åter damma av klimathotspropagandan? Den som hamnat en smula i skymundan under covidhot, Ukrainakrig, bränsle-, el och matpriser. Nu tycker FN det är dags för ny retorik – man ska tala mer om klimatets ”överhängande faror”.

Åtgärderna mot utsläppen är inte tillräckliga säger FN i en rapport. Klimatagendan och hot om domedagen har nu hörts i flera decennier utan att vi har fått uppleva den. Nu efter vändan med en hysterisk ”pandemi” tar aktivistbranschen återigen upp pucken om klimathotet.

Finanselitstyrda FN går via sitt klimatprogram nu ut och säger att världen befinner sig vid ”bristningsgränsen” och behöver drastiskt sänka koldioxidutsläppen. Man uppmanar till akuta åtgärder inom industri, transport, energitillgångar, livsmedels- och byggsektorn samt den finansiella sektorn.

Finanselitens strategi

Klimatalarmismen är något som etablissemangsmedierna aldrig tillåter oppositionen att debattera. Strategin drivs för att leda massan in i ett narrativ som gynnar finanseliten. Flera experter däribland svenskarna Elsa Widding, civilingenjör och teknologie doktor Lars Bern förklarar sedan länge att vi inte alls står inför någon klimatkris samt varken koldioxid och kofjärtar skapar eller kan skapa några problem av det slag som eliten talar om.

En effekt som syns i flera länder är nya skatter och andra pålagor.

Målet är världsherravälde

Det var inte heller länge sedan media propagerade för hotet om ”global uppvärmning”. När någon nämnvärd sådan uppvärmning inte inträffad ändrade narrativet till ”klimatförändringar”. Skillnaden mellan klimat kan numbera bli mycket oklar i elitens medier.

Klimathysteri har liksom med covidhysteri har det gemensamt att det används för att bygga ut och vänja folken vid överstatliga ingripanden i deras liv, det vill säga att vi i stigande omfattning styrs av människor som vi inte kan rösta bort. I filmen Makthavarna du aldrig valde från Palaestra Media demonstreras hur den globalistiska maktstrukturen tänker och arbetar.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter