Ny mätning: Han vinner USA:s presidentval

Enligt en färsk opinionsmätning skulle Donald Trump vinna presidentvalet om det vore val idag – samtidigt visar mätningen att globalisternas attacker mot Trump inte fungerar. ”Globalisternas håller på att tappa greppet”.

48 procent av de amerikanska väljarna skulle rösta på Donald Trump om det vore presidentval idag. Endast 42 procent uppger att de skulle rösta på den sittande presidenten Joe Biden. En tiondel av väljarna var osäkra. Detta visar en ny opinionsmätning rapporterar The Hill.

Globalisternas attacker mot Trump fungerar inte

Donald Trump står inför flera åtal i USA och de vänsterliberala medierna har varit extremt hårda mot honom – trots detta fortsätter stödet för honom att växa. Opinionsmätningen visar klart och tydligt att de amerikanska väljarna struntar i åtalen.

Nästan 60 procent av väljarna i mätningen anser att Demokraterna använder makten och rättsväsendet för att sätta dit en politisk motståndare. 54 procent anser att rättsprocesserna mot Trump är politiskt motiverade.

Tydligt att globalisternas makt står hotad

Trots att i princip varenda mediahus, kändis och mediapersonlighet har tagit tydlig ställning mot Trump och på alla tänkbara sätt försökt smutskasta honom fortsätter hans stöd att växa.

Enligt Tor-Björn Richthoff Änglasjö, reporter på Frihetsnytt, tyder detta på att globalisternas makt är hotad.

– Globalisterna har använt alla knep de kan. Rättsprocesser, våldtäktsanklagelser och näringsförbud. Man har försökt dränera honom på pengar, slå mot hans familj och försökt sätta honom bakom lås och bom. Detta är ett bevis på att globalisterna inte har den makt som många vill tro, man har verkligen försökt sänka Trump men man har inte lyckats. Snart har han tagit makten i USA igen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter