Nya detaljer om Bidens dokument

De hemligstämplade dokument som påträffats på Joe Bidens privata kontor ska ha gällt utrikespolitiska ärenden kopplade till Ukraina, Storbritannien och Iran, enligt källor. Dessutom blir etablissemangsmedia alltmer öppna i sitt hyckleri.

Frihetsnytt kunde under tisdagen rapportera om att USA:s president Joe Biden blivit påkommen med att ha förvarat dokument med statshemligheter på sitt privata kontor under 2017 till 2020.

När den förre presidenten Donald Trump anklagades för att ha tagit med sig hemligstämplade dokument, slutade det med att den federala polismyndigheten FBI gjorde en räd mot hans residens Mar-a-Lago i Florida. Biden, däremot, har än så länge kommit undan med verbal kritik från journalister och republikanska kongressledamöter.

Nu börjar mer information komma fram om vad Bidens dokument handlade om. Enligt en källa ska det röra sig om underrättelser som gällde Ukraina, Storbritannien och Iran, rapporterar CNN.

Etablissemangsmedia försvarar Biden

CNN, liksom flera andra medier med sympatier lutandes åt Biden, var snabba med att ursäkta honom och försökte förekomma jämförelsen med hur Trump behandlas. Fox News rapporterar hur bland annat Washington Post försökte hävda att misstankarna mot Trump gällde påståenden om att han skulle ha försökt sabotera utredningen, snarare än att han anklagas för att ha förvarat hemligstämplade dokument i sitt hem.

Fox News och användare på bland annat Twitter försvarar inte att politiker hanterar statshemligheter i privata utrymmen, utan snarare dubbelstandarden som råder inom media. De journalister som krävde att Trump skulle fängslas försöker därefter att bortförklara saken när Biden påträffas med att ha gjort samma sak.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter