Nya Twitter-filer kommer att avslöja Anthony Fauci

Elon Musk lovar att avslöjanden om Anthony Fauci kommer släppas under veckan, vilket han under december har antytt kommer att bli stort. Vidare lovar han att 2023 inte kommer att bli ett tråkigt år.

Twitters nye ägare, Tesla-entreprenören Elon Musk, fortsätter att offentliggöra dokumentation som visar hur Twitter har bedrivit aktiv censur av alla som tycker olika än myndigheterna i flera frågor. Frihetsnytt har i flera artiklar beskrivit censuren som bedrivits och till och med hur den federala polismyndigheten FBI samarbetat med Twitter för att ta bort inlägg.

Nu verkar turen ha kommit till Anthony Fauci, USA:s smittskyddschef, som aktivt drev på för att införa restriktioner i landet och få folk att ta vaccinet. Under en stor del av december har Musk lagt ut flera inlägg på Twitter där han driver med Fauci, och i söndags lovade han i ett inlägg, att dokument som visar hur Fauci varit involverad i censuren, kommer att släppas under veckan.

Frihetsnytt återkommer om detta när de nya filerna offentliggjorts.

Scen tagen från Sagan om de två tornen, där Fauci viskar i Joe Bidens öra.
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter