NYT-reporter: FBI-informatörer attackerade Kapitolium

Den undersökande journalisten James O´Keefe konfronterade New York Times-reportern Matthew Rosenberg med en hemlig inspelning av honom när han berättar att medierna gjorde en alltför stor grej av händelserna i Washington den 6 januari 2021.

Som trogna läsare säkert har sett, så har Fox News-reportern Tucker Carlson för någon vecka sedan publicerat videofilmer från den påstådda ”stormningen” av Kapitolium i den amerikanska huvudstaden för två år sedan. Filmklippen visade en helt annan bild av händelseförloppet, än vad etablissemangets media har rapporterat allt sedan dess. ”Stormningen” gick osedvanligt lugnt till väga och gav till och med tillfälle till guidade rundvandringar av poliserna och väktarna på platsen.

Media gjorde en stor grej av det

Insidan av Kapitoliumbyggnaden. Skärmavbild: Twitter/ @TuckerCarlson

Detta kom inte som en stor överraskning för vissa människor och nu avslöjas, genom en hemlig inspelning, att även New York Times-reportern, Matthew Rosenberg, tydligt motsäger det som han och hans arbetsgivare kablar ut till läsarna.

”De [medierna] gjorde en alltför stor grej av den 6 januari. De gjorde detta till en organiserad sak som det inte var”, säger Rosenberg.

Han berättar att han visste att han borde vara traumatiserad, men att han och två kolleger bara var där och hade roligt.

I inspelningen, som James O´Keefe spelar upp för honom säger Rosenberg vidare att:
”Det fanns massor av FBI-informatörer som attackerade Capitolium…” och ”Vänsterns överreaktion vissa gånger var så överdriven

Hans beskriver läget på sin arbetsplats New York Times som ”Det är som en intern dragkamp mellan de förnuftiga människorna och den galnaste vänsterskiten”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter