Nytt frihetsparti i Israel

Ett nytt parti med fokus på frihet och mänskliga rättigheter har startats i Israel. Partiet består av läkare som har insett att den så kallade, Covid-19-pandemin, är en bluff och ett intrång på människors fri- och rättigheter.

Miljontals människor i Israel valde att inte ta fler sprutor efter den första dosen. 6000 fall har rapporterats med skador förorsakade av experimentvaccinerna.  

Läkemedelsdirektör erkände 

FrihetsNytt rapporterade om avslöjandet att Pfizers direktör Janine Small erkänt i Europaparlamentet att vaccinerna aldrig testades för att hindra smittspridning, något myndigheterna i de flesta länder starkt propagerat för med avsikt att få människor vaccinerade. 

Befolkningen trakasserades 

“Corona var aldrig en pandemi som hotade mänskligheten. Lockdowns och tvångsvaccinering var ett förräderi från regeringarnas sida mot vår hälsa och försörjning. Jag är här för att återställa hälsosystemet”, säger chefsläkaren Amir Shahar. 

Zvika Granot, professor i immunologi, säger “Jag trodde på myndigheterna och vaccinerade mig två gånger. Sen såg jag hur sanningen mörkades av stormedia och hur statens myndigheter trakasserade medborgarna. Därför startade jag partiet Ometz”.

Se kampanjvideo här.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter