Om verkliga konspirationer med Conny & Tobbe

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
I det Djupa samtalet denna gång samtalar vi med spåraren, coachen och före detta polisen Conny Andersson om ämnet verkliga konspirationer. Det handlar om spioneri, konspirationsteorier, desinformation, infiltration och lögner.
Detta är ett utdrag ur samtalet.
Conny vad är egentligen en konspiration?

– Definitionen är ju egentligen inget annat än ett brott där två eller fler personer planlägger ett brott i hemlighet. Alltså med ett brottsligt syfte. Men så fort vi börjar undersöka en konspiration blir vi också rädda för att vi ska bli bedömda av vår omgivning att vi är konspirationsteoretiker. Vilket då är nedsättande och förlöjligande. Det blir som ett rött kort som trycks upp mot den personen som är nyfiken och vill veta sanningen.

Jag har länge misstänkt att det finns en koppling mellan den våldsbejakande extremvänstern och socialdemokratin genom att socialdemokratin antingen finansierar eller hjälper de här grupperna framåt för att Socialdemokraterna ska skydda sig mot oppositionen. Det är ju i så fall anmärkningsvärt i ett samhälle som Sverige som utger sig för att vara ett fantastiskt demokratisk samhälle. Detta har jag försökt ta upp med folk men mötts av en väldig skepsism. Jag märkte det när jag var aktiv inom SD i Haninge, där vi blev attackerade och till och med misshandlade. Då fick vi bekräftelse på att de organisationer som gjorde detta var stöttade av Socialdemokraterna. Men kommer det fortsätta såhär?

Det spelar ingen roll hur rätt du har, du kan på en dag bli ihjälslagen av ordet

Conny Andersson

– Ja så länge vi är omedvetna kommer det fortsätta. Den som då myntar och genomför den här masspsykotiska operationen att sätta etiketten konspirationsteoretiker, de tjänar ju på detta. Så länge de inte är avslöjade kommer det också att fortsätta. Det handlar bara medvetenhet. De här människorna som jobbar i mörkret, de är livrädda för att sanningen ska komma fram.

– Inga brott kan vara pågående och verksamma så länge det är synligt. Brott måste kunna få verka i det dolda så det är jättelätt att vara brottsförebyggare. Det är att observera, vara medveten och se att så fort det är dolt, ja då hittar du det här korrupta, det brottsliga och det konspiratoriska. För det kan bara verka i mörkret.

– Bara att de här grupperna finns är ju för att skaffa sig makt för de kan inte göra det på annat sätt. För om de har sanningen och folkets stöd behöver de ju inte hålla på med subversiv verksamhet.

De här då som jag kallar finanseliten – de håller på med fulmetoder som konspirationer, lögner, smutskastningskampanjer, tabubeläggning med mera. Har det alltid varit såhär och kan vi skapa ett samhälle där vi faktiskt är ärliga och autentiska? Och har vi någonsin haft det?

– Det är ett paradis och min övertygelse är att vi är på väg till paradiset. Vi har alla en strävan om att leva i goda relationer, lojalitet, i kärlek och förtroende med varandra – då uppstår ett paradis. Det andra är ett helvete där vi hela tiden försöker nära oss på andras elände.

– Jag ser att transformationen pågår nu från det mörka, sataniska till det gudomliga. För när du är medveten kan du inte acceptera det onda. Ta ett exempel som pedofili, som är en samhällskatastrof här i Sverige. När vi ser det, blir vi upprörda och då upplöses pedofilin direkt. Det är därför den är subversiv, dold och konspiratorisk, för pedofili kan bara finnas om det är dolt, så det är egentligen samma mekanismer som vi ser här.

Jag känner till ett antal verkliga infiltratörer av den här frihetsrörelsen och många andra rörelser och som varit utsända av våra motståndare. Hur vanligt tror du att det är att det finns infiltratörer bland oss som är utsända för att samla in information, sprida rykten, skapa konflikter och förstöra våra möjligheter att lyfta fram sanningen?

– Jag tror att det är mycket vanligare än vi tror. För vi vill inte ens se risken att det finns människor som går bakom ryggen på oss och som ljuger, manipulerar och som är illojala. Det är för smärtsamt. Alla intresseorganisationer som byggs upp i vårt samhälle idag, det är ju makt att kunna styra de här grupperingarna för det styr också människor. Det är bildningsförbund, olika friluftsorganisationer, hjälporganisationer – många av dem stöds av statliga medel och i och med att frivilligorganisationerna stöds av staten finns det en politisk agenda bakom också och då kan man styra människor. Fackförbund är en del av infiltrationen i samhället där man tidigt blev infiltrerade av den djupa staten. Det är bara att konstatera så lite strejker vi haft i Sverige. För att det styrs av samma kraft som vill ha en totalitär kontroll.

Det finns ett antal procent i befolkningen som är vaccinerade mot förtryck och mot lögner för de har sådan stark integritet. De litar på sin känsla och som moral och det går liksom inte att förtrycka dem, utan det blir bara tvärtom.

Conny Andersson
Samhällsnytt gjorde ett avslöjande 2018 av en grupp bestående av makthavare, journalister och opinionsbildare som sen 2015 hade arbetat i hemlighet för att påverka debattklimatet i Sverige och stämpla all samhällskritik som Rysslandspropaganda. Gruppen hade inriktat sig på att angripa yttrandefriheten och var bland de första i Sverige att lansera begreppet ”fake news”. Och nu kommer det intressanta: Drivande i detta nätverk var Mathias Wåg, som var med och startade AFA (han jobbar numera på Aftonbladet) och en ledarskribent Patrik Oksanen (som jobbat i Centerpartiet) och Martin Kragh (chefen för Rysslandsprogrammet på Utrikespolitiska institutet), men också höga företrädare för Sida och Researchgruppens Martin Fredriksson. Han har gått ut och sagt att han varit informatör för Säpo. Den här gruppen har alltså försökt påverka opinionen genom att stämpla samhällskritiker för att de sprider Rysslandspropaganda. Innan en av våra bokmässor blev en av våra deltagare varnad av Patrik Oksanen för att delta för att en annan medverkande skulle vara Rysslandsspion. Vad har du att säga om det här?

– Vi ser ju att metodiken, modus operandit, åter är att använda ordet som ett sätt att angripa och styra människors tankar och känslor genom att man då massivt kan sätta en etikett på människor som Rysslandsspion eller något sådant. Det är ju samma sak som att säga att någon är konspirationsteoretisk eller något annat. Den här makten kan bara ges till dem om vi tillåter det.

– Det är samma som vid Kennedymordet. När JKF blir skjuten och man ser med egna ögon att kulorna kommer från olika håll för huvudet åkte bakåt, och den offentliga utredningen genom FBI säger att det var Oswald som sköt honom bakifrån (då skulle huvudet ha åkt framåt).
När vi litar på våra ögon kan vi också börja ifrågasätta det andra påstår.
Här myntades också begreppet ”konspirationsteoretiker”. Man karaktärsmördade människor. Så genom att man massivt kunde styra medierna med att sätta etikett på människor, så började man kunna skrämma människor till tystnad och lydnad och det sitter kvar.

Det finns en idealistisk drömbild av att vi ska få med alla människor, så en dag vaknar alla upp. Jag tror ju inte på det utan att det på sin höjd är 10-20 procent av folket som vill, orkar, vågar sätta sig in i sanningen. Resten bryr sig inte eller så följer de makten. Det är bekvämast, lugnast och kanske bättre ekonomiskt. Men kanske det räcker med 10-20 procent om de är tillräckligt högljudda, för att man ska få flocken att börja gå i en annan riktning? Håller du med om den bilden?

– Ja, jag håller med om den bilden. Det finns ett antal procent i befolkningen som är vaccinerade mot förtryck och mot lögner för de har sådan stark integritet. De litar på sin känsla och som moral och det går liksom inte att förtrycka dem, utan det blir bara tvärtom. De blir bara mer och mer motiverade. Blir de förtryckta, då vet de ”Aha, då är jag någonting på spåret!”. Den här procenten hängivna sanningssökare, de kan inspirera den stora flocken i att söka sanningen. Men sanningen kostar.


Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Vad gäller infiltratörer är den tyska situationen det mest oroande exemplet. Ända på ledningsnivån har de nationella organisationerna bestått av så kallade V-Männer, förtroendemän, som i själva verket arbetade åt BGS, den postmoderna versionen av Gestapo, Därmed har staten skapat en situation där den bekymrade medborgaren som vill engagera sig nationellt måste räkna med att en eller flera av ”kamraterna” i själva verket är hemliga agenter som vill konspirera mot honom själv.

  2. Vad gäller Stig Bergling hörde jag ett radioprogram där folk fick ringa in, när plötligt Bergling ringde in. Han ville bara höras, få frågor om politik och om sitt liv, visa att han fortfarande fanns. Programledaren behandlade Berling som en kunglighet, som om det var något slags ära att prata med honom. Om det hela, alltså samtalet i radio, var arrangerat vet vi inte. Överhuvudtaget visar hela historienn med Bergling att de som leder staten inte anser att det är särskilt allvarligt att lämna information till främmande makt som skulle ha lett till tusentals värnpliktiga svenska soldaters död och underlättat erövringen av Sverige.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter