Orbán: En ”krigskoalition” har bildats i EU

EU-valet är avslutat och mandaten har fördelats i Europaparlamentet. Nu visar det sig att flera partier har gått samman i en globalistisk koalition. Enligt Ungerns premiärminister Viktor Orbán rör det sig om en ”krigskoalition” som ska dra in EU i ett krig med Ryssland.

Det avslutade EU-valet blev en stor framgång för nationalistiska, konservativa och EU-kritiska partier. Franska Nationell Samling blev största enskilda parti i hela Europaparlamentet och dess partigrupp Identitet och Demokrati (ID) växte med flera mandat.

En partigrupp som dock blev en av de största var liberalkonservativa Europeiska Folkpartiet (EPP), där bland annat Moderaterna och Kristdemokraterna ingår. Under den gångna veckan valdes Moderaternas toppkandidat i EU-valet, Tomas Tobé, till vice ordförande för gruppen.

Koalition som arbetar för krig och massinvandring

Manfred Weber. Foto: Wikipedia/ European Parliament/ CC BY 2.0
Manfred Weber. Foto: Wikipedia/ European Parliament/ CC BY 2.0

Nu varnar Ungerns nationalkonservative premiärminister Viktor Orbán för att EPP, tillsammans med vänstern och liberaler planerar att upprätta en krigskoalition i Europaparlamentet. Denna koalition arbetar både för att driva in Europa i ett krig med Ryssland, samt fortsätta massinvandringen till Europa. Detta berättar han i en radiointervju som återgetts av Budapest Times.

Ledare för den nya koalitionen blir Manfred Weber (EPP), som Orbán pekar ut som ”antiungersk”, och vars enda syfte är att ”skada Ungern”.

Enligt Orbán förlorar partierna som ingår i EPP röster på grund av den globalistiska politik som ledarna förespråkar. Istället för att ändra politiken pressas partigruppen åt vänster, vilket innebär att man istället kommer att slåss med vänsterpartierna om röster.

Ungern kommer inte böja sig

Orbán är dock tydlig med att han varken kommer låta Ungern dras med i krigshetsen, eller låta sig tvingas ta emot migranter. Dessutom kommer Ungern att ta över ordförandeskapet för EU den 1 juli, en post som landet kommer att ha i ett halvår, vilket de globalistiska krafterna i EU fasar inför.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

 1. Jag börjar bli riktigt orolig för ett storkrig.

  Det behövs medling och förhandlingar .

  EU & GB måste hållas borta.

  För att undvika svekfulla förhandlare måste dessa vara oberoende : mitt förslag är alltså att Tobbe får mandat att förhandla för Rysslands räkning och Eva Donell för Ukrainas räkning.

 2. Bygget av världsstaten fortsätter som väntat.
  Folkutbytet i hela eu ligger högt på dagordningen likaså erövringskriget mot Ryssland, Kina och Mellanöstern med Iran som huvudobjekt.

  Snart har du ett bombregn i ett kvarter nära dig men som svensk ska du ju ändå bort.

  Dom flesta svenskar verkar inte ha något emot den här utvecklingen.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter