Organiserat planerande för att lyckas

Tänk rätt – bli framgångsrik – del 6

I denna del av följetongen ”Tänk rätt bli framgångsrik” pratar Alexander och Tobbe om den sjätte grundprincipen som är organiserat planerande. I kapitlets första del besvaras framförallt följande frågor:
  • Varför är det nödvändigt att göra upp planer för att bli framgångsrik inom sitt område? 
  • Varför behöver man eventuellt korrigera dem och ta hjälp av andra under resans gång för att öka sannolikheten att lyckas?

Den andra delen av kapitlet tar i samband med ovanstående upp de vanligaste anledningarna till att de flesta misslyckas i sina liv, vilket följs av råd och tips för hur man snabbt och effektivt kan rannsaka sig själv.

Kapitlet betonar förutom ovanstående, framförallt vikten av en mastermind-grupp som utgörs av kompletterande medlemmar, samt de egenskaper som utgör bra, respektive dåliga ledare. Det är för övrigt bokens överlägset längsta kapitel där alla ovanstående delar på ett eller annat sätt kan knytas till organiserat planerande.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter