tisdag, 27 september, 2022

Över 120 000 av Hunter Bidens e-mails uppladdade på sökbar databas

Trump-assistent publicerar alla e-postmeddelanden från Hunter Bidens övergivna laptop

Under denna vecka kommer en före detta anställd vid Trump-administrationen att ladda upp mer än 120 000 e-postmeddelanden som hittats på Hunter Bidens övergivna laptop till en sökbar hemsida: BidenLaptopEmails.com. Besökarna kan ladda ner e-postmeddelanden även om tjänsten är långsam.

E-postdatabasen skapades av Garrett Ziegler, som arbetade på Trump-administrationens Office of Trade and Manufacturing Policy, och innehåller ökända hits som ”10 för den stora killen”, där Hunter Bidens affärspartner James Gillar föreslog att han borde inneha 10 % av ett mångmiljonavtal med Kina. Ziegler postade mejlen genom sin organisation, Marco Polo.

i en annan mailtråd beskriver Biden junior uppenbara fall av korruption. I korrespondensen med en mexikansk miljardärs son, beskriver Hunter hur han fick in denne i Vita huset och på presidentinvigningen, och tackar honom för besöket i hans villa. I mejlet avslöjar han att hans far i hemlighet kommer att delta – och säger att middagen ”skenbart är för att diskutera livsmedelssäkerhet”. Vita huset förnekade först att den dåvarande vicepresidenten Biden var där, men erkände det så småningom när fotografier dök upp från evenemanget.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Ny metod för cancerbehandling

- Annons -

Liknande artiklar

00:04:30

Nyhetssändning 27 september