Överläkare: C19-vaccin ger överrisk för cancer

Cancerspecialisten Ute Krüger slår larm om en ökning av elakartade, aggressivt växande tumörer som förmodligen orsakas av vaccinerna mot covid-19.

Fria Tider rapporterar idag om Ute Krüger, överläkare vid Länssjukhuset i Kalmar, som uttalat sig om alarmerande observationer i sin cancerklinik. Krüger ägnar sig främst åt bröstcancerdiagnostik, något som hon även forskar vid Lunds universitet.

I början av juni var hon inbjuden som talare till konferensen ”Reflektioner kring en pandemi” som arrangerades i Oslo av Norska läkares och hälsoarbetares fackförbund.

I sitt föredrag på konferensen berättade Ute Krüger att hon i sitt arbete nu ser fler och allvarligare fall av bröstcancer än tidigare. Tumörerna är större och växer snabbare än vanligt. Yngre kvinnor drabbas också oftare av bröstcancer än vad som var fallet för knappt ett år sedan.

– Nu ser jag mycket stora tumörer. Tumörer i dimensioner med mer än fyra centimeter var tidigare rariteter, men ses nu relativt ofta, säger Krûger.

Det är även vanligare än normalt att patienter som tillfrisknat från cancer återfaller och utvecklar cancer på nytt. Ute Krüger kallar detta fenomen med aggressivt växande cancertumörer för ”turbocancer”. Och hon tror att den ökade förekomsten av dessa allvarliga cancerfall beror på massvaccineringarna mot covid-19.

– Sammanfattningsvis verkar vaccinet mot covid-19 å ena sidan utlösa snabbt växande cancer, eller ”turbocancer”, och å andra sidan inflammatoriska tillstånd i kroppen, så kallade autoimmuna sjukdomar. Möjligen hänger cancerutvecklingen också ihop med de inflammatoriska tillstånden, säger hon.

Att vaccinerna orsakar cancer kan bero på att de innehåller spikprotein och att detta försämrar cellernas förmåga att reparera skador på arvsmassan.

– Svenska forskare har redan in vitro, alltså i reagensglaset, visat att sars-cov-2 spikprotein påverkar DNA-reparationsmekanismen. Jag misstänker att det är likadant in vivo, alltså i levande organismer och att vi på grund av detta ser så många cancersjukdomar nu.

Enligt Ute Krüger är det inte bara förekomsten av bröstcancer som har ökat utan även andra cancerformer.

– Alla patologer jag har pratat med är överbelastade. Det finns nu mycket fler cancerprover än tidigare.

Läkemedelsverket vill ingenting veta

Ute Krüger har gjort ett flertal anmälningar till Läkemedelsverket, om cancerfall som hon iakttagit ochg som kan vara ovaccinbiverkningar. I november förra året blev hon kontaktad av en klinisk utredare på Läkemedelsverkets enhet för läkemedelssäkerhet. Utredaren tyckte hennes observationer var intressanta och bokade in ett möte med Ute Krüger. Hans chefer skulle vara med på mötet.

Men mötet blev aldrig av.

– Dagen därpå fick jag bara ett kort mejl att det inte blir något möte. Och därefter hade jag en annan person som svarade på mina frågor från Läkemedelsverkets sida.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter