På lördag uppmanas till solidaritet med bondeupproren

Lördagen den 23 juli uppmanas människor i alla länder att visa sitt stöd för upproren mot globalisternas agenda som pågår runtom i världen.

Uppmaningen sprids i sociala medier och gäller ”alla fordon, människor och grupper”. Meningen är att köra sakta längs vägarna och föra oväsen för att visa stöd för de frihetsdemonstrationer som sker över hela världen mot den skenande inflationen, de höga bränslepriserna och de inskränkningar i vanliga människors frihet som globalistagendan har orsakat.

Så kallade ”slow roll”-protester där fordon, särskilt större sådana som långtradare och traktorer, kör sakta längs stora vägar och hindrar trafiken från att flyta normalt har använts i bland annat Nederländerna, Storbritannien och Kanada, och varit framgångsrika så till vida att de skapat rubriker och tvingat myndigheterna att bryta sin tystnad.

”Alla ni som vill delta, kontakta varandra i era städer, organisera er. Skaffa gärna flaggor (gärna Nederländernas, Kanadas och de andra länder som ni vill stötta!) och gör egna plakat och banderoller. Tuta och väsnas!” uppmanas det i svenskspråkiga Telegramkanalen The Biggest Awakening.

Manifestationerna inleds på lördag klockan 11 lokal tid i varje enskilt land. Hur många som hörsammar kallelsen i varje land återstår att se.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter