Paludan och Kasselstrand till bokmässan – en dag för yttrandefrihet och fri debatt

Många tunga namn medverkar på den Svenska Bok- & mediemässan den 20,e augusti i Stockholm. Två av dem är partiledarna Alternativ för Sverige och Stram Kurs, Gustav Kasselstrand och Rasmus Paludan.

Gustav Kasselstrand är just nu på valturné med Alternativ för Sverige. Gustavs och AFS hjärtefrågor är att ta tillbaka makten till folket med ökad yttrandefrihet, fler folkomröstningar och personligt ansvar för politikerna. I valrörelsen profilerar man sig som återvandringspartiet.

Rasmus Paludan, partiledaren för Stram Kurs är känd som koranbrännare. Genom att bränna koraner har Paludan satt fokus på svensk yttrandefrihet och tvingat politiken att välja sida – mellan kränkthet och frihet. Paludan var tidigare advokat och är nu partiledare för det danska partiet Stram Kurs. Partiets inriktning är att värna om dansk kultur och individens rättigheter och friheter.

Här köper du din biljett till Bok- & Mediemässan:
Svenska Bok- & Mediemässan 20:e augusti 2022 – svenskabokmassan.se

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter