Partiet MoD kallar till manifestation och picknick 3/9

Manifestation och picknick för fred, frihet och mod i Rålambshovsparken. Möt modiga människor från hela landet och ladda upp inför viktigaste valspurten i mannaminne.

Det finns minst en miljon modiga människor som skulle rösta på ett parti som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati mot allianser som krigar, sprutor som skadar och en liten global elit som vill styra allt mer av våra liv. Nu behöver vi göra allt vi kan för att sprida MoD så att vi kan stå upp för dessa värden i riksdagen.

Detta händer den 3 september (fler programpunkter presenteras löpande)
🎙️Andreas Sidkvist, partiordförande MoD om vägen hit och hur han ser på MoDs framtid och strategi framöver.

🎙️Cecilia Strandevall, vice ordförande MoD om varför hon valde att ansluta sig till MoD efter att hon uteslutits av Centerpartiet och vad hon vill med MoD.

🤡 Peter Wahlbeck, Sveriges roligaste komiker tillika riksdagskandidat för MoD bjuder på nyskriven stand up.

📢 Speakers corner med MoDeration. Anmäl dig till Johannes Haddad på johannes74@gmail.com
om du vill tala.

🎵 Bästa låtarna med tema frihet, och mänskliga rättigheter spelas. En del uppförs live.

📄 Vi delar ut flygblad, valsedlar och solrosfrön att sprida över hela landet för den som vill hjälpa till att sprida mod.

🧺 Ta med en filt och något att äta så har vi picknick så länge vi vill och planerar hur ett modigt Sverige ska uppnås och se ut tillsammans!

Alla som tycker att mänskliga rättigheter, demokrati, medicinsk valfrihet, alliansfrihet och mer lokalt självbestämmande är viktiga frågor inför valet är varmt välkomna!

Facebooksidan för eventet hittas här. Mer information även på Johannes’ Telegramkanal The Biggest Awakening. Andreas Sidkvist deltar även på Svenska Bok- och Mediamässan 20/8, där han debatterar mångkultur med professor emeritus Karl-Olof Arnstberg.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter