Partiet MOD ställer upp i region- och kommunvalen

Uppstickarpartiet MOD, som bildades för att värna mänskliga rättigheter och demokrati under covidrestriktionerna, meddelar att man utöver riksdagsvalet även ställer upp i region- och kommunvalen.

Partiet skriver på sin hemsida:

”Vi har nyligen bestämt oss för att inte bara ställa upp i riksdagsvalet utan även i kommunal och regionvalen då flera frågor vi driver även kan påverkas på kommun och regionnivå. Som munskydd- eller vaccinkrav som två exempel. Vi har även flera förslag som handlar om att öka det kommunala självstyret och då kan en lokal förankring underlätta införandet av en del av våra reformförslag på sikt.”

Man uppmanar samtidigt intresserade medlemmar att kontakta partiet för att nominera sig själva.

MOD har profilerat sig som ett parti för alla som värnar om individens frihet och medvetet försökt skilja sig från partier som även är kritiska mot andra delar av den globalistiska agendan, som massinvandring och HBTQ. I en reklamfilm lyfter man fram invandrare och homosexuella som viktiga väljargrupper, något som enligt partiordföranden Andreas Sidkvist är ett medvetet val.

– Just nu lockar vi folk från Vänsterpartiet till Sverigedemokraterna, vi riktar oss till alla som tycker att mänskliga rättigheter och demokrati hör till de viktigaste frågorna just nu. Men vi har ju ingen koppling till främlingsfientliga eller invandringskritiska miljöer från början, så det är väl ett litet statement att vi inte är ett nytt SD eller så, säger Sidkvist i en intervju i Nya Tider.

Utöver frågor som rör frihet från vaccintvång, censur och globalistiskt elitvälde, uppger Sidkvist att partiet har enats kring alliansfrihet och fri debatt, personlig integritet, mindre övervakning och kontroll, och att man tror på ”hälsosam kost istället för kostsamma kurer”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter