Partiledaren: Utvisa för hatbrott mot judar – men inte mot svenskar

Ebba Busch säger att invandrare som döms för hatbrott mot judar ska utvisas. Men hon säger inget om att invandrare som döms för hatbrott mot svenskar ska få samma straff. ”Som vanligt är svenskarna minst värda för politikerna”.

I en debattartikel i Expressen skriver Kristdemokraternas partiledaren Ebba Busch att invandrare som döms för hatbrott mot judar bör utvisas ur Sverige.

– Även brott lägre ned på straffskalan, som de hatbrott svenska judar i dag behöver utstå, bör leda till utvisning, skriver Busch.

Fria Tider uppmärksammade att Ebba Busch aldrig ställt samma krav om en svensk blir utsatt för hatbrott. Vidare belyser Fria Tider att svenskar i praktiken inte omfattas av den gällande hatbrottslagstiftningen. Inte en enda person har dömts för hatbrott mot svenskar, trots att svenskar frekvent blir utsatta för våldsdåd enbart på grund av sin etnicitet.

Som vanligt hamnar svenskarna sist i prio

Frihetsnytts journalist Torbjörn Änglasjö reagerar starkt på Ebba Busch uttalande, men säger samtidigt att han inte är förvånad.

– Det är helt uppenbart att politikerna alltid prioriterar svenskarna sist. Trots att svenskarna blir utsatta för fruktansvärda brott, just på grund av att de är svenskar, har Ebba Busch aldrig föreslagit samma sak för oss svenskar, säger Torbjörn.

– Det är dags att svenskarna inser att politikerna struntar fullständigt i oss. Hade de verkligen brytt sig hade de sett till att biståndet till andra länder stoppas och istället går till fattigpensionärer. Då hade de utvisat varenda utländsk våldtäktsman som våldtagit en svensk kvinna. Då hade de stoppat bankerna från att frossa sig i folkets lidande. Politikerna tjänar inte folket, de tjänar finanseliten.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Och även det så vaknar inte svenska folket upp och ryter ifrån men det beror naturligtvis på såna där idioter som Robert Aschberg och hans vänster kompisar 😵‍💫 synd att han inte själv råkat ut för en stirrig muslim som pissat honom i mun🤮 som tydligen händer ofta men skit media inte vill rapportera om för då kanske svenne vaknar 😵‍💫

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter