Andreas Sidkvist: Vi har ledare som medvetet splittrar människor

Här berättar partiledaren Andreas Sidkvist om sitt nya parti

Under Svenska Bok- & Mediemässan den 20 augusti var samtliga partier inbjudna att presentera sitt parti och sin politik samt svara på frågor från publiken. Andreas Sidkvist och hans partikamrat Andreas Vinaccia passade på att göra just detta.

MoD, som står för Mänskliga rättigheter och Demokrati, är ett parti som grundades i december 2021 av Andreas Sidkvist. Orsaken var oron över vaccinationspass, förändringar i grundlagen och inskränkningar av våra friheter.

Andreas som tills vardags då arrangerade tågresor, blev förhindrad genom restriktionerna att genomföra sitt arbete och bestämde sig då att göra någonting åt det han tyckte var galet. Det började med att han startade kampanjen ”Kavla ner” som ett svar på vaccinationshetsen som ”Kavla upp-kampanjen” drev. Detta sågs inte med blida ögon av makten och Andreas namn och varumärke smutskastades, kunder försvann, och detta mynnade sedermera ut i att han startade partiet MoD.

Partiet benämner sig tvärpolitiskt och engagerar människor från hela det politiska spektrat, från vänster till höger. I kommande val kandiderar partiet till riksdag, regioner och kommuner.

  • Några av MoD:s krav är:
  • Sluta diskriminera ovaccinerade och förbjuda vaccinbevis och tvångsvaccinering
  • Stärka grundlagen
  • Stoppa censuren
  • Ställa ansvariga till svars

Andra viktiga frågor de vill driva är exempelvis att lämna det överstatliga EU för att återgå till mer lokalt självstyre, se till att ha en fri media och debatt och att lyssna på riktiga experter.
Som medlem kan man lämna in motioner och påverka partiets politik.

Se hela filmen på här Swebbtube!

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter