Pfizer-chefen: Vaccinet påverkar fertiliteten

Tänk om hela nästa generation blir ”fucked up” – kan du föreställa dig skandalen?

Pfizergateaffären fortsätter med nya extremt allvarliga avslöjanden. I fortsättningen av den dolda inspelningen av samtalet mellan Project Veritas reporter och forskningschefen på Pfizer, Jordon Trishton Walker, berättar han om att Pfizer vet om att fertiliteten påverkas av vaccinerna.
Pfizer
Skärmavbild: Twitter/ @Project_Veritas

För några timmar sedan släppte Project Veritas fortsättningen på de dolda samtalen. Denna gång avslöjar Jordon Trishton Walker att Pfizers vacciner kan orsaka infertilitet. Filmklippet finns i Twitterinlägg nedan.

”Det är något oregelbundet med menstruationscyklerna som pågår. Det är något som gör det men vi vet inte riktigt vad och det är lite bekymmersamt. Jag hoppas att vi inte upptäcker att mRNA:et blir kvar i kroppen för det måste ju ha en hormonell påverkan eftersom det rubbar menstruationscykler.”

Pfizer är väl medvetna om bieffekterna

Läkemedelsföretaget vet alltså att något i vaccinerna påverkar hypothalamus som kopplar hjärnan till det endokrina (hormonella) systemet vilket påverkar fertiliteten negativt.

”Tänk om hela nästa generation blir helt körd! Kan du föreställa dig skandalen? Herregud! Då skulle jag ta bort Pfizer från mitt cv”, säger Walker.

Genförändringar är Pfizers plan framöver

Den wallraffande reportern frågar sedan vad Pfizer ska använda mRNA:et till framöver.

”En hel massa saker, men jag kan inte berätta det för du får inte föra det vidare. Men det är en lista med saker vi utvecklar det till och inte bara för virus utan för onkologi och genförändringar.”

Hur Pfizer ska tillämpa mRNA-teknik vid onkologi (behandling av tumörsjukdomar) utvecklar inte Walker.

”Kommer Pfizer ställas som ansvariga för några av de vaccinskador som inträffat?”, undrar Project Veritas utsände sedan.

”Det tror jag inte”, svarar Walker.

Frihetsnytts redaktion tar sig friheten att tro lite annorlunda i sanningens och frihetens namn.

Läs våra övriga artiklar på ämnet Pfizergate här:

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter