Pfizer hittar nya vägar för mer vaccinförsäljning

Skapar egna mutationer

Trots de enorma vinster läkemedelsföretagen har gjort de senaste åren, genom framförallt försäljning av det så kallade vaccinet mot covid, är de inte riktigt nöjda. Pfizer är dock kreativa nog att skapa egna mutationer av viruset för att boosta försäljningssiffrorna ytterligare. Det berättar en av företagets forsknings- och utvecklingschefer i en hemlig inspelning.

Project Veritas reporter lyckades få till en hemlig inspelning med en av Pfizers forsknings- och utvecklingschefer Jordon Trishton Walker på en krog nyligen under förespeglingen att det var en date. Reportern som arbetade under cover fick Trishton Walker att bli lite i överkant frispråkig.

Skapa egna mutationer

På journalistens direkta fråga om Pfizer kommer att börja mutera virus svara Trishton Walker att, det är inget de kommer att gå ut med offentligt och avkräver den wallraffande reportern ett löfte om att inte föra vidare det han ska få höra. Han säger vidare att Pfizer kom på idén eftersom virus brukar mutera – varför inte mutera det själva så vi kan skapa nya vaccin?

Såklart det innebär en risk för ingen vill väl att läkemedelsföretag ska mutera virus. Det är bra för industrin men dåligt för alla andra i Amerika, säger Trishton Walker glatt.

Det pågår forskning om hur man gör virus mer potenta, berättar Trishton Walker. Så om man gör detta kontrollerat i ett laboratorium har vi redan skapat ett vaccin när viruset sprids bland allmänheten.

Det kommer att bli en kassako ett bra tag framöver, fortsätter han nöjt.

Frihetsnytt är dock inte säkra på att just Trishton Walker själv kommer att få njuta frukterna.

Se klippet nedan

När Project Veritas konfronterade Pfizerchefen med frågor efter inspelningen attackerade han dem.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter