Piloter stämmer amerikanska flygsäkerhetsmyndigheten

Piloter stämmer nu den amerikanska flygsäkerhetsmyndigheten Federal Aviation Administration (FAA), för att de tvingats flyga efter att ha tagit det icke-godkända covid19-vaccinet. Ett förfarande som strider helt mot FAA:s egna föreskrifter.

Det var i december för två sedan som de så kallade vaccinerna började användas i bland annat USA. De amerikanska piloterna stod rätt långt fram i kön för att bli injicerade då flygbolagen krävde det av sina anställda.

Myndigheten har inte följt de egna reglerna

Nu stämmer piloterna flygsäkerhetsmyndigheten för att den inte har följt sina egna regler utan tvingat piloterna att injicera sig med ett medel som inte är godkänt av livs- och läkemedelsmyndigheten Food and Drug Administration (FDA).

Det finns än idag inga, av FDA godkända, covidvaccin, vilket innebär att alla piloter som flyger i USA idag flyger med otillåtna medel i kroppen. Minst ett år ska ha gått efter intagandet av ett nytt preparat, dock måste det vara FDA-godkänt, innan man kan göra en bedömning om säkerheten hos piloten uppfylls.

Vad innebär det för flygsäkerheten?

Det är många piloter som idag är ledsna över vad de har tvingats till för att kunna fortsätta sina arbeten. ”Förr var det så att man stämde av så man inte hade en förkylning eller matförgiftning”, berättar piloten i klippet nedan. ”Men idag vet man aldrig när anden kommer ut ur flaskan och slår ner dig”, fortsätter han och syftar på risken att kollapsa vid spakarna i cockpit.

”Men det är det ingen som pratar om. Det är många piloter som är rädda för att komma fram och berätta. Detta måste stoppas”, avslutar han.

Här berättar en pilot om hur han själv drabbats.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter