Pressmeddelande – Freebite

Vi är mycket stolta över att presentera Freebite – den nya generationens media. Freebite är en ny, fräsch och innovativ nättidning och plattform som skapats för att samla många av våra fria medier i Sverige på ett och samma ställe, samtidigt som vi producerar eget material om de mest aktuella händelserna i världen.

Men vi är mycket mer än en nättidning. Vi är även en samlingsplats, ett hem, en Community som skapats för att digitalisera den svenska frihetsrörelsen som uppstod under det begynnande kontrollsamhälle som växte fram under pandemiåren. Vi är resultatet som har formats för att samla hela denna rörelse så att folkets röst kan lyftas fram där den annars censureras.

Vi har även ett stort, nytt och fräscht diskussionsforum, inbyggd egen Community (social media), webbshop, projektstöd, röstningsfunktion och en samlingsplats för kommande event. Och allt detta är funktioner som är helt gratis för användarna att använda under registrering.

Vårt mål med Freebite är att skapa den fria median i Sverige och hjälpa till att sprida information som annars inte visas av våra större etablerade medier. Censurering och begränsningar genom etablerad media har blivit alltmer vanligt förekommande idag. Vi behöver därför en ny form av media som står upp för det fria ordet och verkar för enighet inom rörelsen för frihet.

Det finns en storsatsning bakom bolaget Freebite Sverige AB och plattformen Freebite så vi har fler spännande nyheter som ligger i pipeline och detta är något som vi kommer gå ut och presentera när det börjar närmar sig i vår planering.

Freebite’s ledningsgrupp ser ut som följande:

  • Erik Mattsson – CEO & Grundare av Freebite Sverige AB samt plattformen Freebite.
  • Max Winter – COO, Chefredaktör, ansvarig utgivare och medgrundare.
  • Natalie Jonsson – Redaktör, Social Media Manager, Marketing och medgrundare.
  • Alexander Westman – Executive assistant och medgrundare

Vi hoppas att svenska folket gillar vår nyskapande och visionära idé i sin helhet och att vi kan bidra till en ordentlig bredd av nyheter och gemenskap där alla känner sig välkomna.

Har man några frågor så är man välkommen att kontakta oss på redaktionen genom vårt kontaktformulär som man hittar på ”Kontakta Freebite” under kategorin ”Freebite” bland våra menyval.

Välkommen till Freebite!
Den nya generationens media
www.freebite.se

Med vänliga hälsningar,
Freebites Ledning

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter