Professor Alexandra Henrion-Caude – Rör inte mitt DNA!

Den franska professorn, forskaren i genetik och RNA-specialisten Alexandra Henrion-Caude berättade på Läkaruppropets konferens om sin forskning och kopplingen till vaccinet. Frihetsnytt fick en exklusiv intervju med henne.
Vad tycker du om konferensen så här långt?

– Kvalitén på den är utmärkt för den har både bredd och djup och de budskap som har levererats är extremt intressanta. Om man ser till den bredd av kompetenser som var till exempel i förmiddags med en patolog, en immunolog och jag som genetiker, det ger en kompetens att se saker från olika håll och man får en bättre vy av sanningen. Eller en sanning finns inte, men man kommer närmare verkligheten.

– En aspekt som jag reflekterat över är att det är tredje gången på kort tid som jag kommer till Skandinavien och varje gång är det proppfullt med deltagare. Det som är konstigt är att inga mainstreammediajournalister är här. Så något är på gång. De skandinaviska länderna krattade manegen för alternativa vägar att behandla information. De lade ner Astra Zeneca, de lade ner Johnson & Johnson och de lade ner vaccineringen av ungdomar med exempelvis Moderna, så det verkar som att Skandinavien, med det friare tankesättet, jämnar vägen för den dominoeffekt som inträffade varje gång. Det är anledningen till att jag är här i förhoppningen att en dominoeffekt kan realiseras. Jag förväntar mig inga mirakler, det är för komplicerat när så många tagit sprutan, men steg för steg kan vi komma till en bättre lösning.

Vad är ditt budskap under den här konferensen?

– Mitt budskap var inte så hoppingivande tyvärr. Det var ”Hands off my genetic heritage!” (Bort med tassarna från mitt genetiska arv! reds.anm). Jag som genetiker kan bara säga att mRNA verkligen uppmanar oss att transformera oss till HMO:er – Human Modified Organism (Människomodifierad organism reds.anm.) så det var inte så positivt, som jag sade. Jag förklarade och gav en hel del bakgrund och substans till det jag hävdar och jag visade också hur RNA-biologi och vår kunskap om RNA kan bidra med lösningar till exempelvis antivirala produkter. Jag tog ett exempel på ett örtte från en växt som används traditionellt i kinesisk medicin som vi nu har evidens för hur det reagerar med olika typer av virus. Ett kaprifol-avkok kan till och med hjälpa, så enkelt är det.

– Så det är både positiva och negativa saker. Det negativa är att människor har skadats av injektionen. Och jag menar inte att alla har skadats, vilket är bra, men från de kunskaper vi har ackumulerat, vilket står i The Lancet till och med, det visar att immunförsvarsresponsen blir negativ. Effektiviteten av vaccinet blir negativ och då måste folk förstå att det skadat ditt immunförsvar. Även om de inte ser det har det skadat dem och då är de mer mottagliga för svamp, bakterier och virus. Så vi är bekymrade över det och nu försöker vi få med alla ombord så att vi tillsammans kan arbeta för att finna lösningar.

Så att arbeta tillsammans är en slags nyckel?

– Två saker – arbeta tillsammans och mitt 2023-program BDD – Build Down Division (Rasera separationen. reds.amn.). Vi har alla mött, i varje land och i varje familj, separation. Det är ok att vi slåss för våra ideal och uppfattningar och att vara oense men vi måste skilja på att attackera varandra och att attackera varandras idéer. Vi kan bråka om det i evigheter och ändå vara vänner. Det är inte bara ok att ha olika uppfattningar – det är bra att ha det. Yttrandefrihet ska inte bara gälla i media utan även i hemmen, i familjen.

– Så ta tillbaka debatten inom vetenskapen. Jag har blivit attackerad i olika länder, det bästa exemplet var i Belgien av tre eller fyra vetenskapsmän. Jag blev förstås aldrig intervjuad. Jag erbjöd mig att stå ensam mot dessa fyra så kan folk själva bedöma om jag är dum, tokig eller extremist, eller vad de nu anklagade mig för. Men de accepterade inte mitt erbjudande. Det är svaghet.

Doktor Malone talade om det igår att vi måste komma samman och jobba tillsammans även om vi har skilda åsikter om vissa saker. Är det ledordet i den här konferensen hur vi ska kunna gå framåt och nämna vad problemet är?

– Ja men först måste vi ju då rasera separationen. Robert Malone nämnde människor som påstår att andra är infiltratörer och kontrollerad opposition och sådana saker, medan de i själva verket är det. Så det är därför jag framhärdar med att säga att för att kunna samarbeta måste vi först rasera separationen. Sen kanske 2024 att vi kan jobba tillsammans.

Missa inte professor Alexandra Henrion-Caudes twitterkanal!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter