Professor erkänner: Hjärntvättar elever att bli socialister

Att det skulle vara en myt att utbildningsväsendet i västvärlden aktivt indoktrinerar elever visar sig nu mer och mer inte stämma. Professor avslöjar framför dold kamera att han aktivt påverkat sina studenter att bli socialister.

En wallraffande kvinnlig journalist från Project Veritas lyckades få ett förtroligt samtal i krogmiljö med en professor från Brooklyn College i New York. Under samtalet visade det sig att professorn har en agenda med sin undervisning – han gör sitt bästa för att påverka studenterna att bli socialister och att hata Donald Trump.

Det var den assisterande professorn Jeremy M Tausch från Brooklyn College och Pratt Institute, som avslöjade att han framför väldigt starka politiska åsikter under sin undervisning. Han säger att det är svårt för honom att vara opolitisk i klassrummet. Tausch ämnen är matematik och naturvetenskap så någon direkt anledning att komma in naturligt på politik finns inte.

Brooklyn College – som en Södertörns högskola i New York. Foto: Wikipedia/ Beyond My Ken

”I mitt klassrum säger jag, så kraftfullt som möjligt, att de inte ska rösta på den jäveln [Trump] för då röstar de för en miljömässig katastrof. Om du är en hängiven Trumpsupporter är du antagligen en jävla rasist”.

Tystar religiösa och konservativa

”Vill du någonsin bara tysta dem?”, frågar journalisten. ”Det gör jag”, svarar professor Tausch.

Professorn berättar att det är de ”ologiska” eleverna han tystar ner, vilket enligt honom innebär de religiösa och potentiella höger/konservativa ungdomarna. Han säger att i hans klassrum är det han som har auktoriteten och kontrollen. ”Ofta begriper de inte bättre för de har blivit influerade av sina föräldrar”, säger han.

”Så du menar att du försöker påverka dem att rösta annorlunda och att bli mer socialistiska?” undrar Project Veritas-journalisten.

”Ja, jag försöker”, svarar Tausch och avslutar med att berätta att han skulle slå ihjäl Trump med sina bara händer om han befann sig i samma rum.

Likadant i Sverige och hela västvärlden

Även många svenska lärosäten har kritiserats för samma agenda. Två välkända exempel är Södertörns högskola och Uppsala universitet, men så ser även grundskolan och gymnasierna ut på mer eller mindre alla skolor i landet.

Undervisningen på samtliga nivåer används som plattform för finanseliten att föra fram sina budskap och indoktrinera barn och ungdomar.

Motståndsrörelse

Den konservative professorn Jordan B Peterson skapar nu som motvikt sitt eget onlineuniversitet för att studenter ska slippa universitetens indoktrineringskultur.

Institutionen ska främst kretsa kring humaniora och vara autonom och självförbättrande med ett minimum av administrativa omkostnader samt extremt låg kostnad.

Peterson tror att hans projekt skulle kunna rädda miljoner människor från degenereringen vid andra universitet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. En sådan usling . Han skall naturligtvis bums skiljas från sin tjänst. Senator Joseph McCarthy hade rätt. Mc Carthy verkade på 1960 talet och varnade för infiltration från kommunister, Ett viktigt och förtjänstfullt arbete.
    Att AFA grundare Mattias Gardells bror Jonas får skriva helsidor under Expresssen/kultur upprör givetvis varje ansvarsfull människa.
    Jag har svårt att förstå Bonniers…..snuskigt rika judar som vurmar för islams invandring , samhällets kollaps , äter middag med Kungen , men ivrar för republik , osv..i all oändlighet.

  2. Ja det är ett faktum att det kryllar av vänsterfolk/miljömuppar även i svenskt utbildningsväsende. Det är otroligt viktigt att rensa bort dessa indoktrinerare och anställa lärare som kan ha en mer neutral hållning mot eleverna. Vänsterns taktik håller på att avslöjas och tur är det.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter