Protestnytt: Ytterligare frihetsmarscher – media mörkar

Den internationella rörelsen för frihet och sanning fortsätter samlas och promenera tillsammans. Framförallt i det av restriktioner, övervakning och krigspolitik hårt ansatta Tyskland är demonstranterna okuvliga. Att medierna lägger locket på spelar inte människorna någon roll.

För den typ av demonstrationer som vi är vana att läsa om, som stöds av massmedierna, är just rubrikerna, fotografierna och intervjun i TV-nytt ofta hela meningen med övningen. För äkta opposition verkar det vara helt annorlunda. Trots att knappt någon utanför den egna staden får reda på att tiotusentals människor demonstrerat fortsätter man varje vecka. Själva samvaron, mötena och den ökade kunskapen ger förmodligen en styrka som bara den är värd besväret.

Men vi börjar dagens sammanställning i New York, där halloweenfirandet delvis övergick till ett firande av folkmassans gemensamma hat mot den sittande valfuskpresidenten.

New York, måndag

Den välkända slagdängan ”Fuck Joe Biden” hördes från allhelgonafirandet i New York.

Guarhulos, Brasilien, måndag

I Brasilien blockerade oppositionella tillfarterna till Guarulhos flygplats, flyg blev avbokade. Även dessa protester gäller en förmodad valfuskpresident – massmedias och WEF:s handgångne man Lula.

Tyskland

Köhten i måndags
Freiberg i måndags
Teterow i måndags
Wittenberg

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter