Rabatt hos Patriotkompaniet för prenumeranter

Den som tecknar en prenumeration hos Frihetsnytt får 10 procent rabatt hos Patriotkompaniet, en Sverigevänlig butik där pengarna går till att stödja fri media. Företagets grundare Fabian Fjälling berättar mer.

Nu kan du som tecknar en prenumeration på Frihetsnytt få en kod som ger dig 10 procent rabatt hos Patriotkompaniet. Där kan man i nuläget köpa kaffe, snus, böcker, kläder och andra tillbehör. Koden använder du vid betalning i butiken.

Fabian Fjälling, frihetskämpe och grundare av Patriotkompaniet
Fabian Fjälling, frihetskämpe och grundare av Patriotkompaniet. Foto: Patriotkompaniet

Frihetsnytt har pratat med en av grundarna, frihetsaktivisten Fabian Fjälling, som berättar mer om företaget.

Hur länge har företaget funnits?

”Vi startade upp det för lite mer än ett år sedan.”

Vad var tanken med butiken när ni grundade den?

”När folk handlar i en vanlig butik är det oftast ofrånkomligt att man på olika sätt stödjer politiskt korrekta agendor. Tanken med Patriotkompaniet är att folk ska kunna handla och samtidigt stötta vettiga projekt. De pengar som vi får i vinst går till att stödja fri media.”

Hur ser planerna för framtiden ut?

”Nästa steg är att utöka med mer kläder, såsom underkläder och jackor. Visionen är att detta ska bli som ett patriotiskt Ica, där folk kan få tag i det som de behöver i vardagen. Men det hänger på att folk handlar hos oss redan nu och på det sättet hjälper oss att expandera.”

Oavsett om man är prenumerant hos Frihetsnytt eller inte, så är det värt att stödja yttrandefrihets- och Sverigevänliga alternativ, såsom Patriotkompaniet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter