Reiner Fuellmich: De gör vad som helst för pengar

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Frihetsnytt fick ett exklusivt samtal med den berömde advokaten och frihetskämpen Reiner Fuellmich om vad han och hans advokatkolleger har utfört i form av juridiska processer till följd av coronapandemin samt vad han tror om framtiden.
Detta är ett översatt utdrag ut intervjun. För ocensurerad version följ denna länk till Rumble.

Redan innan pandemin, var Reiner Fuellmich en internationellt berömd och aktad advokat till följd av de stora rättsliga processer han lett mot Deutsche Bank och Volkswagen. Med framgång, bör tilläggas. Det som sedan gjorde honom ännu mer känd för vanliga människor, och framförallt frihetskämpar, var hans energiska engagemang mot tvång och restriktioner under coronaåren samt hans envisa strävan att synliggöra bland annat läkemedelsindustrins intressen.

Förstod tidigt att någonting var fel

Reiner berättar att han alltid har haft i bakhuvudet att någonting var fel i och med de rättsfall han varit involverad i. I de lägre rättsliga instanserna, där många av domarna fortfarande är oberoende, var det oftast helt ok. Men ju högre upp de kom i rättskedjan blev det väldigt tydligt att de inte bara tvingades kämpade mot bankerna och deras advokater, utan även vissa av domarna. Dessa tog ofta ställning för det man kan kalla ”makten” – ekonomisk eller politisk makt, berättar han. Alla domare är inte så men de som skulle vilja upprätthålla de rättsliga principerna och lagarna, har många gånger tystats.

Samhället statuerade exempel

Reiner Fuellmich. Skärmavbild: Frihetsnytt

Ett exempel är en domare från Weimar, berättar Reiner, som blev approcherad av en mamma till två pojkar på sju och nio år. Hon bad domaren hjälpa henne då hon ansåg att pojkarna blev plågade i skolan. De var tvungna att testa sig var och varannan dag, att bära munskydd, hålla avstånd och fick inte leka med sina vänner. De fick sömn- och magproblem på grund av detta och ville inte längre gå till skolan.

Domaren svarade att han inte är medicinsk expert men kallade in tre välrenommerade professorer från etablerade universitet för att vittna. Baserat på deras vittnesmål konstaterade han att dessa åtgärder faktiskt var olagliga och att det inte fanns några faktabaserade skäl till att skolan skulle stå fast vid dessa åtgärder och sa till skolan att sluta med det.

Tre veckor senare sökte man igenom hans hem, hans bil, hans kontor och hans mobiltelefon och dator beslagtogs. Samma sak hände med de tre experterna och advokaten som representerade barnens intressen samt även en av domarens vänner, en känd komiker.

Detta avskräckte dock inte domaren, han visste vad han gav sig in i, men det sände ett tydligt budskap till hela rättssystemet. Det var effektfullt.

Så även om cirka fem procent av de tyska domarna är villiga att upprätthålla lagen, kan de inte göra det ännu. Men de är redo att återkomma, tror Reiner.

Vad var det som fick dig att reagera när den så kallade pandemin bröt ut?

Under de senaste 28 åren som jag och mina kolleger har varit i rättegångar mot dessa stora företag, har vi alltid vetat att något inte stämmer, men vi kunde inte sätta fingret på det. Det vi vet nu, tack vare covid, är att hela systemet har blivit infiltrerat, säger Reiner.

– Detta var en av de saker som fångade min uppmärksamhet när covid bröt ut, att jag hade varit med om det förut och det verkade bekant. När helt plötsligt vår motsvarighet till Fauci dök upp på nationell TV och sa att ”Ni måste göra detta och får inte ifrågasätta någonting” – det är alarmerande!

De gör vad som helst för pengar – även dödar

Reiner Fuellmich

– Den andra saken som fick mig att reagera var min fru för hon sa att vi måsta göra något för detta är illa. Våra vänner och familj ringde från Tyskland och berättade om lockdowns. Du och dina kolleger vet ju hur ni kan hantera en sådan situation, sa hon. Och jag var tillräckligt naiv för att tro att ”Ja detta kan jag fixa”. Men det var annorlunda – att slåss mot ett antal banker är inte lätt men inte heller alltför omöjligt.

– Så vi bestämde oss för att åka [från deras ranch i Kalifornien] och bildade The Corona Investigative Commitee, vilken två år senare föll samman då min kollega, åtminstone vad jag tror, hamnade under den andra sidans inflytande och började bete sig som en galning. Men nu kör jag mitt eget med ICIC och jag har alltid velat köra min egna grej.

Vad har du för mål med din nya organisation International Crimes Investigative Committee, ICIC (sv. Internationella brottsundersökningskommittén)?

– Ja vi ville göra den mer professionell än i det förra formatet. Vi har ett bra, professionellt team, håller på med webbsidan och andra saker som behöver ordnas. Men viktigast är att vi vill gå utöver corona, för det handlar inte bara om det. ”The Great Reset” handlar ju om världskontroll. Det är vad de vill ha och det vet alla på vår sida staketet. Coronan är bara en bit av ett större pussel, en av lögnerna de sprider för att hålla oss panikslagna så att vi lyder order. Det tror de, men vi kommer inte lyda några order.

– Ett annat ämne är global uppvärmning och klimatförändringar, som jag har insett är en stor lögn. Jag har till exempel talat med doktor Patrick Moore, som var en av Greenpeaces grundare. Han är inte bara aktivist, han är också biolog. Jag har även talat med grundaren av en amerikansk väderkanal och även han har ett antal examina och vet vad han talar om.

– En annan sak är Ukraina, vilket jag tror är ett proxykrig mellan det korrupta ledarskiktet – det som många kallar för den djupa staten – dess Natoallierade [och Ryssland]. Alla länder som anslutit sig till Nato följer bara order.

Deras huvudsakliga plattform är World Economic Forum, men det finns andra bakom.
Människorna du kan se är bara toppen av isberget.

Reiner Fuellmich

– De har haft 30 år på sig att infiltrera våra system, antagligen är det ingen skillnad på Sverige, men i Tyskland och USA kan jag säga med säkerhet att de människor som sitter vid makten blev serverade oss av den andra sidan. Sedan 1992 har World Economic Forums Young Global Leaders program spottat ut mängder med politiker som förmodligen är de mest korkade människorna i världen. De tyska politikerna är antingen totalt korrupta, vår förbundskansler till exempel, och/eller totalt korkade. Vår utrikesminister kan inte ens formulera en enda sammanhängande mening.

– Men detta är vad vi måste hantera och dessa är människorna som vill ha krig för de gör vad de är beordrade. Naturligtvis vill de få oss att tro att detta är vad allmänheten tycker också, men det är inte sant. Men det är vad mainstreammedia för ut för de är ju också ägda av den andra sida, bokstavligt talat. Men jag har lärt mig att World Economic Forum är en skapelse av CIA. Jag tror faktiskt också att EU, som inte har någonting med Europa att göra, är en av CIA:s kreationer.

Kan du berätta något om de legala processer du har deltagit i kopplade till pandemin?

– När vi hade startat Corona Investigative Committee fick vi, helt oväntat, en mängd samtal och meddelanden från hela världen. Även många advokater som ville att vi skulle sätta dem i kontakt med de experter vi hade intervjuat, så att de kunde använda dessa experter i rätten. Detta var alltså i början av pandemin mot slutet av 2020. Vid denna tidpunkt trodde många av dem att detta skulle bli en enkel sak – dock inte jag. För att PCR-testen missbrukades för att skapa fall som inte fanns, göra människor panikslagna och få dem att ta sprutan.

– Många trodde då att det var detta det handlade om. Att bara förklara detta i en rättssal, med hjälp av några experter, att PCR-testet är fullkomligt värdelöst för att upptäcka infektioner, vilket testets uppfinnare Kary Mullis själv tydligt sagt. Men de insåg inte att hela systemet hade underminerats och infiltrerats av [motståndarens] eget folk sedan minst tre decennier. Därför kunde domstolarna inte ens tänka sig att överväga deras bevis.

– Detta hade vi inte väntat oss. Tyskland är ett av de värsta ställena ur ett rättsstatligt perspektiv. De vill ta ner Tyskland, som en gång var Europas ekonomiska motor. Tar de ner Tyskland kan de få full kontroll över Europa.

– Jag inledde fem eller sex rättsprocesser i Tyskland. Förklarade för mina klienter som var småföretagare, att vi kan behöva sakta ner processen i akt och mening för att få lite draghjälp från något annat land – i huvudsak USA – där det fortfarande finns många helt oberoende domare. Det har alltid hjälpt, exempelvis i Volkswagen- och Deutsche Bank-fallen, där amerikanska domstolar tittade på bevisen i fallen och företagen sen fick be om ursäkt och betala böter. De tyska domstolarna kunde sedan inte ignorera de bevis som de amerikanska domstolarna hade samlat.

– Så det är vad vi hoppas på att antingen de amerikanska eller indiska domstolarna (som också har en hög grad av oberoende) kan föra en process med ett domslut som vi kan använda oss av. Gällande PCR-testerna så har vi faktiskt fyra väldigt välskrivna domar, från Portugal, Österrike, Weimar (fallet jag beskrev ovan) och Turkiet, som alla beskriver väldigt detaljerat hur alla anti-coronaåtgärder är olagliga då de är baserade på PCR-testen.

Skärmavbild: ICIC:law
Vad tror du kommer hända i en nära framtid?

– Jag tror att saker kommer att ställas på sin spets nu. Den andra sidan löper amok och agerar på ett galet sätt, så jag har börjat ifrågasätta deras hälsa. De är ju psykopater, det vet vi. De verkar tycka att de gått för långt och måste fortsätta. Men om jag får läsa ett brev jag fått från en god vän från Seattle, för det beskriver situationen som jag, mina vänner och experterna ser den:

I agree that we will see a complete restructuring of society.  Tribal living, ie small communities, is the way of the future. I think the US will lead the way here thanks to our constitution. We are seeing a rapid bifurcation of society.  Even California now has a delegation in DC pushing New California which is about 95% of the land mass of CA and 40% of the population. Eastern Oregon is pushing to join Idaho and I expect WA State to have a similar split.

I think we will see the US break into several regions with strong communist entrenchments in all of the coastal population centers, Chicago, New Mexico and Denver/Colorado Springs. We will need to get back to communal living where life is simple and honest and we live in harmony with the land.

I think we will go through a large population reduction, upwards of 50% globally, maybe more, that will destroy the debt based financial model. The clowns at the WEF will fail miserably. They are materialists deeply rooted in satanism and they do not understand the human spirit and soul because they have none. Their Great Reset is dependent upon divorcing humanity from its God consciousness. Those that took the jab unfortunately have helped this soul divorcing agenda and the more they take the less of their soul connection remains. 

I thought initially that the jab was the proverbial Mark of the Beast, but I actually think that is still to come and will be the digital ID and CBDC. Part of the laws of the universe is the law of free will. People will need to choose the mark. The jab was a game of mass deception and is there for digital control of the population and controlled culling.  5G plays a big piece in this game. But ultimately, they will force people to accept the digital ID, get chipped and plug into the satanic matrix they are building to replace the world of God. 

So those of us that will not take the knee, will have to live outside that world and learn to love our neighbors and help each other. I expect they will take everything from those of us that refuse the mark. However, once detached from the global parasite, these new communities will thrive and prosper. 

They will lose this game as it has been foretold. But they are like the spoiled child and would rather kick over the chess board than lose gracefully. They have owned this world for at least 6000 years but their time of rule is coming to an end. As you are seeing, they are throwing everything at us now to distract from the truth bombs coming out.  I expect many more school shootings, fake UFO scares, environmental disasters, etc. It shows their desperation but we are just now getting into the hot phase of this operation. Next 6-12 months will be crazy because the masses have to wake up and they will be pounded with truth bombs and deep state scare tactics. Mexico might be one of the smartest places you can be right now.

Everything is rooted in consciousness. Where the attention flows the energy goes and that is the battle in front of us.

(För översättning använd gärna www.deepl.com)

Spiritualitet och en högre makt

Jag är inte religiös men jag tror på spiritualitet och att det finns en högre makt därute, som kommer att se till att denna värld kommer tillbaka i balans. För nu är vi totalt i obalans och de onda krafterna – jag trodde aldrig jag skulle säga detta som advokat – men det finns godhet och ondska och de onda krafterna måste elimineras av oss.

Jag gjorde en intervju i Peru med en Inka-högprästinna om spiritualitet och det är nog den viktigaste intervjun jag gjort.

Så du är optimistisk inför framtiden?

– Ja åtminstone vad oss beträffar, alltså vi på denna sidan staketet. Jag vaknade ju upp helt tack vare corona och genom att tala med en massa experter. Doktor Michael Yeadon eller Katherine Austin Fitts är fullkomligt trovärdiga och vettiga. Det står nu klart för mig att de inte kommer att komma undan med detta för de har missbedömt att vi har styrkor som de inte kan kontrollera. Vi ska ta över ratten och visa, på ett MacGyver-aktigt vis att vi kommer att veta exakt vad som behöver göras.

Vad är ditt bästa tips till människor som vill bidra och göra något?

– Det bästa är att komma i kontakt med likatänkande som förstår vad som pågår, för det är lugnande, i synnerhet för de som tror att de är helt ensamma. Man kan också titta på den alternativa mediascenen där man kan få riktig information. Vi måste också komma tillbaka till de självförsörjande samhällena med egen fri energi, utbildningssystem och annat som ska vara helt oberoende av de ohjälpligt korrumperade globala organisationerna. Inte bara företagen utan även organisationer som WHO, som inte har något med hälsa att göra, och FN, Nato och EU.

Besök gärna International Crimes Investigative Committee här!
www.icic.law

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter