Reiner Fuellmich har gripits

Den tyske advokaten och frihetskämpen Reiner Fuellmich har den senaste tiden utsatts för flera myndighetstrakasserier. Nu har han blivit frihetsberövad på grund av sitt engagemang.

Tidigare i veckan kom nyheten att Reiner Fuellmich, den tyske advokat som arbetar med att uppmärksamma de brott som begicks under pandemin, har gripits. Detta ska ha skett när han hämtade ut sitt pass på det tyska konsulatet i Mexiko, enligt Anita Baxas.

Enligt Maxicom flögs han från Mexiko till Frankfurt am Main i Tyskland. Under den kommande veckan kommer han att flyttas till Göttingen, där han ska sitta häktad på obestämd tid.

Fuellmich har retat upp makthavarna genom sin kritiska granskning av hur covid-pandemin hanterades i flera länder. Han har bland annat grundat organisationen ICIC (International Crimes Investigative Committee), vars syfte är att granska de brott som flera regeringar begått. Till dessa hör kampanjerna för att påtvinga folket vaccin, som inte har testats ordentligt.

Den som vill hjälpa Fuellmich och markera mot det som har hänt honom kan göra det på två sätt:

 1. Skicka massor med brev till tyska ambassaden i respektive land och rikta stenhård kritik mot hur myndigheterna agerar mot sina medborgare.
 2. Skicka brev direkt till Fuellmich, för att visa ditt stöd för honom och hjälpa honom att hålla modet uppe.

Brev till Fuellmich ska enbart innehålla själva brevet. Pengar och andra saker kommer att sållas bort, enligt uppgift.

Brevet kan sedan skickas till:

JVA Rosdorf 

Dr. Reiner Fuellmich 

Am Grossen Sieke 8

37124 Rosdorf

Germany

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

 1. BUUUUU !!! För Mexico som utlämnar en politisk flykting . BUUUUUUUUUUUUU !!!🤢😠😡🤮🤮🤮

  OK..kanske han kanske gripits vid hämtandet av sitt pass ….men Mexico skulle aldrig gett tillstånd till att Rainer F. fördes ur landet mot sin vilja.

  Detta är skandalöst .

  Men så är Mexico en totalkorrumperad skurkstat. Som går i USA:s ledband.

 2. Ursula Haverbeck 95 år har offentligt uttryckt misstro mot antalet omkomna och kremerade i de läger NS regeringen upprättade .

  För detta kallas den gamla damen ” förintelseförnekare ” (googla så får ni se ) och har dömt till fängelse flera gånger —en gång till sex år för att våga uttrycka tvivel.

  Här i Sverige jagas 95 åriga Vera Oredsson ideligen av juridikfront , expo , & Co med olika åtal för ”HMF” ….

  Jämnåriga Vera O. och Ursula H. träffades i somras i Tyskland och talade om sina minnen och hur livet sedan blev…det skall bli en film antar jag …
  Båda har ju förföljts skoningslöst för sin envisa tro på NS som ideologi.
  Jag lägger ingen värdering i damernas åsikter annat än att i ett ”öppet” samhälle där vurm för kommunistiska massmördare är helt OK och Stalin-älskare som Sven Wollter hyllas —jag då måste även dessa gamlingar få ha sin kärlek till Fuhrern ifred.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter