Rikard Högberg: Vad händer egentligen i Ukraina?

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Det djupa samtalet – Rikard Högberg om Ukraina, Ryssland och den djupa staten

Rikard Högbergs berättelse om dagens händelser i Ukraina kommer inte likna det du tidigare läst i media. Underjordiska militära baser, befrielse av traffickingoffer och tillverkning av adrenocrome.

I denna intervju berättar Rikard Högberg, med 33 år i Ryssland, varav 14 år som chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Industri, om historiken bakom hur Rothschild skaffade sin förmögenhet och makt. Om inblandningen i förlisningen av Titanic, ryska revolutionen och Kreugerkraschen.

Han berättar också om vad han tror pågår i Ukraina och vad som finns under stålverket i Mariupol. Är det människohandel och framställning av en drog som baseras på barnblod? Rikard påstår att det sker saker som är för hemska för att tala om här.

Ni måste sluta tro på att de har någon god vilja längst upp. Det här är elaka människor

Rikard Högberg

Han tar också upp hur ägandet av mainstreammedia ser ut och att exakt bara det de rika ägarna vill att vi ska tro och tänka, är den information som kommer ut till folket.

Rikard berättar vidare att en grupp höga militärer, efter mordet på John F Kennedy, tog initiativ till att på riktigt förändra världssamhället till det bättre, genom att eliminera ”Den djupa staten”. Detta har tagit decennier av planering och tillsättandet av president Donald Trump var startskottet på utrensningen. Nu är vi inne på upploppet och de märkliga saker som händer runt om i världen idag är en följd av att riktigt goda saker sker.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter