Riksdagsman Richthoff debatterar på mässan

Den försvarspolitiske experten och fd officeren i Nato-debatt

Politikern Roger Richthoff kommer både att debattera Natofrågan mot Tage Perntz och vara med i panelsamtal på Svenska Bok- & Mediemässan i Stockholm på lördag! 

Det har talats ganska mycket om riksdagsmannen Roger Richthoff i år. Hans avhopp från Sverigedemokraterna tidigare i våras ledde till att han nu sitter kvar sin sista mandatperiod i riksdagen som politisk vilde .

På Svenska bok- & Mediemässan ska han debattera just det ämne som till slut fick honom att lämna sitt förra parti, nämligen Sveriges Nato-ansökan. Roger tycker inte att en riktigt konsekvensanalys har gjorts i frågan och är också besviken på SD:s ledning som fattade beslutet att stödja ett svenskt medlemskap utan att samråda med honom i egenskap av partiets försvarspolitiske talesperson.

Oavsett vad man tycker i Natofrågan så kommer debatten mellan två kunniga och insatta personer bli riktigt spännande, så boka biljett via länken nedan.

Svenska Bok- & Mediemässan är Sveriges största event för yttrandefrihet och demokrati. Den 20 augusti är fokuset satt på politik, demokrati, mänskliga rättigheter och valrörelsen. En hel dag innehållande paneldebatter, heta samtal, föreläsningar, kulturscen och personporträtt. 

Det finns i skrivande stund biljetter kvar men sista dag för bokning är idag, så boka genast din plats till mässan den 20 augusti här: www.svenskabokmassan.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
00:09:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter