Rumbles rekordökning – 430% på ett år

Videoplattformen Rumble rapporterar om ett rekordresultat för tredje kvartalet 2022. Företagets antal aktiva månadsanvändare och intäkter har ökat enormt, rapporterar Reclaim the Net.

Under tredje kvartalet 2022 lockade Rumble till sig totalt 71 miljoner antal användare till sin app och hemsida. En enorm ökning med 97 procent jämfört med företagets tredje kvartal 2021.

Rumbles intäkter nådde också en ny rekordnivå på 11 miljoner dollar under 2022 tredje kvartal. Detta motsvarar en ökning med 430 procent jämfört med intäkterna på 2,1 miljoner dollar under samma period 2021.

Rumble har stora planer för framtiden

Rumbles styrelseordförande och VD Chris Pavlovski noterade att Rumble under tredje kvartalet 2022 hade ”fortsatt att bygga ut och testa grunden för att tjäna pengar på vår befintliga användarbas och att ytterligare förbättra våra produkter”.

Rumbles VD presenterade också att Rumbles fokus för 2023 som kommer att fokusera på att bygga upp en infrastruktur för Rumble Cloud, företagets webbhotellstjänst i molnet.

Rumble vägrar censurera

Tidigare den här månaden försökte den franska regeringen pressa Rumble att censurera innehåll på plattformen. Rumble har valt att dra tillbaka sina tjänster från Frankrike i stället för att följa ordern.

Samtidigt som YouTube förbjuder sina användare att exempelvis ifrågasätta Världshälsoorganisationen (WHO information rörande Covid-19 eller vaccinerna, har Rumble lovat att främja ”dialog, debatt och olika åsikter”. Det finns inga regler mot ”felaktig information” vilket innebär att användarna fritt kan uttrycka sina åsikter utan att oroa sig för att bli censurerade.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter